Het is voor mij weer bijna zover. 1 november mag ik een nieuwe telefoon uitkiezen! Voor mij is het belangrijk dat ik een model uitkies dat goed past bij mijn wensen en lifestyle.
Ik ben uitgekomen bij Ben voor een goedkoop telefoon abonnement. Hier staan verschillende merken en types mobiele telefoons die aansluiten bij mijn eigen wensen.

EEN NIEUWE TELEFOON

HET KIEZEN VAN EEN NIEUWE TELEFOON

MIJN LIFESTYLE

Uiteraard heb ik een telefoon nodig die aansluit bij mijn lifestyle. Voor mij is het het aller belangrijkst dat een telefoon goede kwaliteit foto’s en video’s maakt.
Voor mijn website gebruik ik natuurlijk een spiegelreflex camera, maar ik deel ook veel in mijn instagram stories. Dan wil ik geen video’s en foto’s die gemaakt zijn met een aardappel.
Zo ben ik bijvoorbeeld fan van de portretfunctie van iPhone (prachtig voor selfies maar ook voor productfotografie) en gebruik ik dit erg veel. Dit is voor mij dus een musthave!

Verder ben ik pas begonnen met urban exploring. Helaas is het nu net de tijd dat we niet naar het buitenland mogen reizen. Maar heb ik laatst een tripje gemaakt naar België en zijn we in een oud en verlaten psychiatrisch ziekenhuis geweest. Doodeng, mega spannend maar superleuk.
En uiteraard film ik dit allemaal. Het resultaat kan je bekijken op YouTube.
Dit was mijn eerste experience en voor de volgende keer heb ik een stabilizer en een soort tuig waarin ik mijn telefoon kan bevestigen om het allemaal nog mooier te filmen. Een telefoon met goede kwaliteit video is dus ook een must!

HET KIEZEN VAN EEN NIEUWE TELEFOON

TELEFOON MOGELIJKHEDEN

Ik heb op het moment een iPhone en hier blijf ik ook bij. Apple team hier!
In de loop der jaren heb ik een hoop apps geprobeerd en verzameld waarmee ik foto’s kan bewerken, stories kan maken én natuurlijk mijn grote zwakte, spelletjes mee kan spelen.
Voor een hoop apps heb ik geld uitgegeven, ik vind het dus belangrijk dat ik deze apps kan blijven gebruiken op mijn telefoon.
Gelukkig is het heel gemakkelijk om apps en gegevens van de oude telefoon over te zetten naar de nieuwere telefoon. En blijven veel apps updates uitbrengen zodat ze ook gebruikt kunnen worden op de nieuwere versies van bijvoorbeeld een iPhone.
Voor mij is het dus ook belangrijk dat er genoeg werkruimte in de telefoon zit. Ik ben niet mega technisch dus kan hier niet veel over vertellen, maar ik weet wel dat hoe minder werkruimte een telefoon heeft, hoe vaker de telefoon kan vastlopen.
Ik kijk dus ook altijd even snel naar de technische specificaties. Daar staat ook het aantal GB wat een telefoon heeft. Ik maak heel veel foto’s en video’s dus hoe meer GB de telefoon heeft, hoe beter dit past bij mijn wensen.
Tegenwoordig bel ik vrijwel nooit meer dus daar kijk ik totaal niet meer naar. Bovenstaande is voor mij belangrijk en natuurlijk de camera kwaliteit.

HET KIEZEN VAN EEN NIEUWE TELEFOON

TELEFOONHOESJES

Zonder telefoonhoesje is je telefoon niet beschermt, en dat is ontzettend zonde als je net een nieuwe telefoon hebt.
Ik heb ooit een artikel geschreven over telefoonhoesjes met super leuke designs. Je kunt hier ook zelf je telefoonhoesje ontwerpen. Wat je ook kunt doen is een hoesje bestellen op AliExpress. Of misschien wel vijf want die dingen kosten daar helemaal niets. Zo kun je lekker vaak afwisselen als je het weer zat bent!

KEUZES

Ik ga volgende maand mijn nieuwe telefoon nemen en ik heb er ontzettend veel zin in! Ik hoop dat ik jou met dit artikel een beetje heb kunnen helpen met het kiezen van een nieuwe/andere telefoon!

May