Ben je nog op zoek naar een origineel telefoonhoesje? Heb je bijvoorbeeld een speciale plek als herinnering, je favoriete hotspot of je geboorteplek? Wat je ook wilt, met de nieuwe City Marble van Case Company kun je je eigen City map op je telefoonhoesje ontwerpen. Cool!

CASE COMPANY

Casecompany is een bedrijf met haar vestiging in België. Deze verzorgt de verkoop wereldwijd en biedt gratis verzending.
Ze verkopen telefoonhoesjes en laptop sleeves met superleuke designs. Maar je kunt ook kiezen voor een eigen design. Een foto bijvoorbeeld of een leuke tekst.
Als cadeautje dus ook superleuk om te geven! Voor kerst bijvoorbeeld ?
Ze hebben nu iets splinternieuws! Namelijk de City Marble. En die vind je in dit artikel 🙂

CITY MARBLE

CITY MARBLE TELEFOONHOESJES!

CityMarble™ is een nieuwe en originele manier om je eigen smartphone hoesje te ontwerpen. Aan de hand van een plattegrond, zoals bij Google maps, kan je een eigen patroon creëren dat je op een telefoonhoesje kan laten printen.
Er zijn verschillende soorten designs mogelijk. Zelf koos ik voor de minimalistische stijl in het wit. Je kunt ook kiezen voor een meer kleurrijk design of een donker design met zwart in plaats van wit.
Er zijn zes verschillende designs waaruit je kunt kiezen! Check de City Marble pagina om de designs te bekijken en jouw eigen hoesje te ontwerpen.

CITY MARBLE TELEFOONHOESJES!
CITY MARBLE TELEFOONHOESJES!

Ik koos voor mijn geboorteplek. Namelijk de Pijp in Amsterdam, en om precies te zijn de Quellijnstraat (achter Heineken). Hier ben ik geboren en heb ik in het begin van mijn leven gewoond met mijn ouders.
Ik heb een gokje gedaan met het hartje hoor, die kun je namelijk zelf plaatsen op het hoesje, je kunt er ook voor kiezen om het weg te laten of een andere emoji/plaatje toe te voegen aan het design trouwens.

CITY MARBLE TELEFOONHOESJES!

Het hoesje is van siliconen materiaal en voelt prettig aan. Het beschermt je telefoon daarom natuurlijk ook. Op de foto hierboven zie je hoe het er van de zijkant uitziet. Het hoesje zelf is namelijk gewoon transparant en daarom is het dus ook geen zwaar of groot hoesje waar je je aan kan gaan irriteren.
Maaaaaar, je kunt ook kiezen voor een flipcase, een volledig geprint hoesje, een hard hoesje, een soft hoesje en een mat hoesje. Genoeg keuze dus.
Wat ik het allerleukste vind is dat je het zo persoonlijk kan maken als je wil. Je kunt iedere plek op de wereld uitzoeken en daar je eigen emoji of tekst aan toevoegen. Tof!

VERKRIJGBAARHEID

CITY MARBLE TELEFOONHOESJES!

De telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar op de website van Case Company en kost €19,95 als je kiest voor de meest dure variant. De goedkope variant kost €15,95 en is van rubber of PVC materiaal. Je moet maar gewoon even kijken op de website want het is nogal ingewikkeld uit te leggen.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan maken!

Welke plaats zou jij uitkiezen voor jouw hoesje?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May