Zoals jullie misschien wel weten gaan mijn vriend en ik veel op reis. We boeken dan ter plekke via AirBnB. Een hotel, een appartement of een leuke kamer.
Tot nu toe zijn we op ontzettend leuke plekken geweest! Maar het mooiste is, dat je achteraf de servicekosten kunt terug krijgen. En dat kan best oplopen! Hoe je dat doet? Dat zie je in dit artikel, inclusief een duidelijk stappenplan.

SERVICEKOSTENTERUG.NL

Servicekostenterug.nl is een bedrijf dat jou kan helpen met het terugvragen van je servicekosten die je hebt betaald bij het boeken van een Airbnb locatie.
Inmiddels wordt er al volop gebruik gemaakt van deze service aangezien een miljoen mensen jou al voorgingen.

Wat veel mensen niet weten is dat Airbnb de servicekosten twee keer in rekening brengt. De kosten worden namelijk zowel bij de huurder als verhuurder gerekend, en dat mag niet!
Op deze manier verdient Airbnb twee keer aan dezelfde boeking. Foei!
Airbnb geeft deze kosten niet uit zichzelf terug en om het in je eentje terug te krijgen kost het je vaak een hoop tijd en moeite.
Servicekosten.nl doet dit nu voor jou zodat het jou maar een paar minuten van je tijd vergt. Makkelijk hè!
Ik ga het hieronder kort laten zien hoe je het doet.

HET TERUG VRAGEN VAN JE SERVICEKOSTEN

Als eerst worden je persoonlijke gegevens, zoals je naam en adres gevraagd. Wat natuurlijk logisch is omdat dit ook gekoppeld is met jouw Airbnb.
Vervolgens krijg je een scherm te zien waarin je de facturen van je Airbnb reizen kunt uploaden.
De factuur downloaden via Airbnb doe je als volgt:

  1. Log in bij jouw account
  2. Ga naar ‘Reizen’ in het menu
  3. Kies voor ‘Afgerond’
  4. Klik dan op de informatie van jouw accommodatie
  5. Scroll vervolgens naar beneden naar ‘Factuur ophalen’
  6. Nu opent jouw factuur en kun je deze opslaan

Klik op de afbeeldingen om deze groter te maken

Als het gelukt is kun je de facturen nu uploaden op de website van Servivekostenterug.nl en deze versturen. Zodra je dit hebt gedaan ben je klaar en gaan ze voor jou aan de slag.
Easy peasy zou ik zeggen. Het is nu afwachten op een mailtje of jij in aanmerking komt om je servicekosten terug te krijgen.

Ga je dus vaak op reis voor je werk of voor de fun? In Nederland én/of in het buitenland? Dan kun jij je teveel betaalde servicekosten terug krijgen zonder er moeite voor te doen.
Ga nu dus snel naar Servicekostenterug.nl en meld je aan!
You are welcome!!

 

 

$
Disclaimer

May