De laatste maand valt er weinig te doen, dus ben ik nog actiever in mijn boeken hobby gedoken. Nextory is een audioboek app waar je vrijwel alle boeken in het Nederlands én Engels kunt vinden. In dit artikel laat ik je mijn top 5 boeken zien en vertel ik je hoe jij ook kunt genieten van je favoriete (luister)boeken.

NEXTORY

Nextory is simpelweg gezegd een bibliotheek in je telefoon. Je vindt er e-books maar ook luisterboeken. Wat je zelf prettig vindt.
Het is een abonnementsdienst en is lekker betaalbaar, namelijk nu maar €9.99 per maand en dan kun je onbeperkt boeken lezen én luisteren.
Wanneer je je voor het eerst aanmeld krijg je de eerste 30 dagen helemaal gratis. Je kunt het dus eerst even uitproberen en kijken of het wat voor je is.
Het aanbod is groot, heel groot. Van kinderboeken tot thrillers en van romans tot kookboeken. Alles waar je maar aan kunt denken.
Mijn favoriete genre is altijd thrillers. Ik ben niet zo een roman of zelfhulp type. Mocht je dat wel zijn zit je hier ook gewoon goed :-).

MIJN TOP 5 BOEKEN

1. ALLES VAN SHARON BOLTON

Sharon Bolton is een fantastische schrijfster. Ik heb nu bijna alle boeken van haar gelezen/geluisterd.
Mijn favoriet is bloedschande. Bloedstollend, ik werd er zelfs een beetje bang van en dat is knap!
Wat haar boeken zo bijzonder maakt is dat ze mega spannend zijn en altijd een twist hebben in de afloop. Totaal niet voorspelbaar dus. En als je tegenovergesteld gaat denken, dit klopt ook niet. Het einde is altijd een verrassing.
Vaak hebben haar boeken een touch of geesten maar komt er altijd crime in voor. Ik smul er altijd van en zij is één van mijn favoriete auteurs!

2. DE VERDWIJNING VAN ROBIN

Je ziet hierboven al een korte beschrijving van het boek.
Like I said, ik hou van spannende boeken en een andere passie van mij is true crime. Daar valt dit boek onder.
Dit was het eerste boek dat ik in Nextory ging luisteren. Ik zet het vaak aan tijdens het schoonmaken, als ik ga tekenen of gewoon lekker op de bank lig. Heerlijk!
De verdwijning van Robin is een echt gebeurd verhaal en een verschrikkelijk verhaal. Marjan vertelt in dit boek hoe zij werd verdacht van de moord op een peuter en wat voor effecten dit heeft gehad op haar leven.

3. THE INSTITUTE

Het instituut is één van de nieuwste boeken van dé Stephen King. Mijn all time favorite schrijver.
Helaas is dit boek alleen in het engels beschikbaar, maar de meesten van ons verstaan dit prima. Het wordt namelijk ook voorgelezen door de king himself :-).
Het boek is ontzettend spannend en heeft echte King touches. Denk aan fantasie, spanning en een heerlijke schrijfstijl.
Hopelijk komt hier ook ooit nog een film over. Was toch wel een super tof boek om te lezen.

4. HEX

HEX is een boek van Thomas Olde Heuvelt. Hij wordt ook wel de Nederlandse Stephen King genoemd. En dat heeft ie toch wel verdiend.
Stephen King is uiteraard de koning van de thrillers maar Thomas mag er zeker in het rijtje bij staan.
Dit boek is mega spannend en leest heerlijk weg! Je kunt het als e-book lezen maar ook lekker luisteren via de app.

5. HAAR NAAM WAS SARAH

Toch nog een roman. Maar dit is ook wel een roman waar je u tegen zegt. Ik heb dit boek met tranen en een lach gelezen.
Het gaat over Sarah, een frans meisje in de Tweede wereldoorlog. Ik denk dat veel van jullie de film misschien ook wel hebben gezien. Het boek is mooier!
Helaas is dit boek niet als luisterboek beschikbaar maar kun je het wel als e-book lezen. Een roman die je bij blijft en je doet nadenken.

DOWNLOAD NEXTORY

Nextory is echt super gemakkelijk te downloaden op je tablet, laptop of telefoon.

Voor iPhone kun je dat doen in de App Store
Voor Android in de Google Play Store
En voor de laptop op de website van Nextory

Veel lees/luister plezier!

Dit artikel bevat producten/diensten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May