Op eerste kerstdag zijn we naar Villa Lancia vertrokken. Net over de grens van België. Villa Lancia is een oud woonhuis van een auto verzamelaar die zomaar is vertrokken. Hierna zijn we als echte helden nog naar een ruïne toren met begraafplaats in Nederland geweest IN HET DONKER. De video hiervan en de foto’s van Villa Lancia zie je hieronder!

Villa Lancia

Eerste kerstdag, wat gaan we doen? Urbex locaties opzoeken natuurlijk. We vertrokken als eerst naar Villa Lancia (of viva Lancia), een verlaten woonhuis van een auto verzamelaar.
De meneer (of mevrouw) die hier woonde was een liefhebber van de Lancia. De achtertuin staat er vol mee. Als je van auto’s houdt is dit een erg leuke locatie om heen te gaan. Er is weinig vernield aan de auto’s. Zo ver ik, als autoleek, kon zien.
Het huis daarentegen was een grote puinhoop. Overal lag troep en het was niet echt een mooie plek om foto’s te maken. Daarom heb ik alleen foto’s gemaakt van de tuin met de auto’s.
Alsnog zijn we het hele huis doorgelopen en dat leverde weer hilarische beelden op ;-).

Omdat we er vrij snel doorheen waren zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Eentje in de buurt van ons huis.
In Zuid-Holland staat een oude ruïne met een begraafplaats eromheen. Niet echt een Urbex locatie, maar het was even alles wat we hadden.
Ook wel spannend om in het donker over een begraafplaats te lopen. Ook dit leverde weer beelden op die je even moet zien! Hier heb ik trouwens geen foto’s van gemaakt omdat het al donker was. En je (duh) niets zag.

VIDEO VILLA LANCIA + RUINE EN BEGRAAFPLAATS

FOTO'S VILLA LANCIA

Meer Urbex avonturen vind je hier.

Urban Exploring

May