Thuis je tanden bleken is dé uitkomst voor mooie witte tanden. WOW Smile heeft een Do it Yourself kit waar je alles in vindt dat je nodig hebt om zelf je tanden te bleken. Lees het artikel snel even door als ook jij met een prachtige lach wil rondlopen!

WOW SMILE

WOW Smile is een tandenbleek set waarmee je helemaal zelf aan de slag kunt. Geen dure bezoekjes meer aan de tandarts of aan tandbleek praktijken.
De WOW Smile kit is super gemakkelijk in gebruik en neemt maar 10 minuutjes van je tijd in beslag. De kit is een zesdaagse kuur, dit houdt in dat je zes dagen achter elkaar WOW Smile gebruikt.
Omdat het zo eenvoudig is en maar 10 minuutjes duurt kun je het makkelijk in je routine gooien. Denk aan je gezichtsmaskertje, tijdens een netflix momentje of gewoon tijdens het autorijden. Het kan allemaal.

Wat heel belangrijk is om te weten is dat de kit veilig is in gebruik. Het biedt zelfs nog extra verzorging voor je gebit.
Het product bevat namelijk géén (waterstof) peroxide, een ingrediënt die bij veel tandenbleek producten wel aanwezig is en schade toebrengt aan je glazuur en beschadigde zenuwen.
Wat extra fijn is, is dat het dus ook niet zorgt voor gevoelige tanden. Ik heb ooit mijn tanden laten bleken en liep toen een aantal dagen rond met ontzettend zere tanden. Ik kon vrijwel niet met mijn mond open ademen, praten of eten. En dat is iets dat ik niet meer wil meemaken.
De WOW Smile kit is dus 100% veilig. Thank god!

Niet alleen is het dus fijn dat je dit thuis kan doen maar is het nóg fijner dat je tanden niet gevoelig worden of zelfs beschadigd worden.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Maar wat zorgt er nu voor dat de tanden wél op een veilige manier witter worden?
Dat zijn de volgende ingrediënten:

  • Phthalimido Peroxy Caproic Acid (PAP): Dit is een actief bleekmiddel dat ervoor zorgt dat de verkleurde moleculen in de tanden witter worden.
  • Hydroxyapatit: Dit ingrediënt zorgt voor remineralisatie van de holten en reparatie van het tandoppervlak.

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

Denk je nu ook ‘Hey, dit is mega interessant en ik wil dit graag proberen’?
Lucky you! De kit is namelijk nu verkrijgbaar voor de HELFT VAN DE PRIJS. In plaats van €99.90 heb je de kit al voor €49.95.
Hiermee heb je een hele kuur van zes dagen lang die garandeert dat je tanden zeker een aantal tinten witter zal worden.
De aanbieding vind je HIER.

Maar nu heb ik nog iets leuks! Ik mag namelijk 3x een kit weggeven.
Het enige dat je hoeft te doen is mij volgen op Instagram (May_Cate) en Wow Smile volgen (Trywowsmile).
Happy teeth whitening babes!

 

 

 

$

May