Tan Luxe is een zelfbruiner mét een super gemakkelijk apparaatje die de tanningspray als een mist over je gezicht laat waaien. Hierdoor krijg je een prachtig egaal en natuurlijk resultaat. Ik probeerde het uit en laat je weten of ik het ook zo geweldig vind. Kijk je mee?

LUXE TAN

Luxe Tan is een zelfbruiner voor thuisgebruik en ook nog eens uniek. In maar twee minuten tijd heb jij de perfecte tan.
Denk aan jouw eigen spraytan at home! Het is namelijk een apparaatje dat werkt op stoom en je een gelijkmatige en natuurlijke tan geeft die tot wel 5-7 dagen blijft zitten.
Wat nog fijner is, het product is cruelty free, vegan en bevat GEEN parabenen! Fijn voor je huid dus.

HET APPARAATJE

De Luxe Tan is verkrijgbaar als een kit. Hierin zit een apparaatje op zakformaat en is eenvoudig in gebruik. De kleur past zich aan aan de huid waardoor deze voor iedereen te gebruiken is.
Je gebruikt de Tan Luxe nadat je je huid hebt gereinigd en licht hebt gescrubd. Hierdoor neemt de huid de nevel beter op voor een mooier resultaat.
Het apparaatje lijkt een beetje op een telefoon met een schuifklepje van vroeger (kennen we die nog?). Zodra het is opgeladen en de vloeistof erin zit begint het een nevel te geven wanneer je het schuifje opent.
Probeer het dan niet te dichtbij maar ook niet te ver weg van het gezicht te houden voor een egaal resultaat. Beweeg langzaam het apparaat zodat de nevel het hele gezicht en het decolleté raakt.

Ik moet zeggen dat ik het écht een fijn product vind. Ik ben gewend om met een mousse te werken maar dit geeft zoveel minder rommel en het is zoveel gemakkelijker.
De spray trekt ook mega snel in en na een uur of 2 a 3 zie ik al een goed resultaat. De huid bruint in die tijd steeds meer.
De spray is ook ‘buildable’, dit houdt in dat je het vaker kunt gebruiken voor een nog bruinere teint.

BEFORE

AFTER

Heb je vaak haast? Dan kun je de Tan Luxe lekker gebruiken tijdens een netflix avondje of voordat je gaat slapen. Leg dan wel even een handdoekje op je kussen, het kan namelijk wat afgeven. Maar het gaat er uit in de wasmachine.

Met een flesje kun je ongeveer 30-35 keer doen. Hierna haal je gewoon een navulling zonder apparaatje. In verhouding dus ook echt goedkoop!

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

De kit is al verkrijgbaar voor €84.95 (in de aanbieding).
Hierin vind je de Luxe Tan vloeistof, het apparaatje en een USB oplader.
Een navulling heb je al voor €16.95!

Gebruik de kortingscode MAY25 voor 25% korting!

Neem snel een kijkje op de website of op hun Instagram!

 

 


Disclaimer

May