De tweede Styletone box van 2021 is weer binnen. Een valentijn beautybox! Deze box staat namelijk helemaal in het teken van de liefde. Omdat jij wel wat extra liefde kan gebruiken, toch?
Kijk snel verder om te zien wat er allemaal in deze Styletone box zit!

STYLETONE BOX

De Styletone box is nog steeds één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Sinds januari 2021 is de box veranderd omdat ze zijn samengegaan met Bluxbox. Er is nu keuze uit maar liefst 3 verschillende boxen. Namelijk:

  • De Classic box: Dit is de Styletone box zoals we haar kennen met 5 producten. De prijs hiervan is in Nederland €16.95 en in België €18.95.
  • De Ultimate box: Dit is de oude Bluxbox. Deze bevat 5 producten + 4 tot 5 fullsize producten. De prijs van deze variant is €29.95.
  • De Explore box: Een kleine box met 3 producten waar je geen abonnement voor nodig hebt. Om uit te proberen of om cadeau te doen! Deze heb je al voor €9.95.

De Styletone box is altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de Ultimate en de Explore box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.
Alle boxen worden op de tweede woensdag van de maand verzonden.
Eerdere Styletone unboxings kun je hier vinden.

DE INHOUD VAN DE VALENTIJN BEAUTYBOX

MATTE LIPPOTLOOD

Welke kleur hoort nu bij de liefde? Juist, rood. Daarom past dit Maximatte Lippotlood ‘Here and now’ van Lord & Berry perfect in de Valentijn beautybox!
Het lippotlood heeft een zachte rode kleur en is meteen mooi dekkend. Door de romige textuur glijdt het potlood gemakkelijk over de lippen en het heeft een matte fluweelachtige finish.
Houdt hem lekker mat, of breng er een gloss overheen aan voor een mooie glans!

€18

BB CREAM

Wat heerlijk, een BB cream in de box. Ik kreeg hem alleen in een light kleur en die is echt veel te licht voor mij (nadeel van beautyboxen vind ik altijd).
Toch heb ik hem geprobeerd door hem iets te mixen met een wat donkerdere kleur foundation.
De Beauty Balm Cream van Beebee Cosmetics is dekkend en tegelijkertijd een verzorging. Het verstopt je poriën namelijk niet.
Al was de BB Cream voor mij niet te licht geweest had ik hem absoluut vaak gedragen.

€20.75

MINERALE OOGSCHADUW

Het volgende product is een Minerale Oogschaduw van Creative Cosmetics. Deze oogschaduws zijn geschikt voor alle ondertonen en huidtypen (handig!). Er zijn vier kleuren beschikbaar voor Styletone en ik heb de kleur Old Pink gekregen. Mijn favoriet van de 4!

€12.95

EYELINER

Ook altijd fijn, de perfecte wing. Deze Fierce & Fine Eyeliner van Doucce is een diepgepigmenteerde waterproof eyeliner in de kleur zwart.
De applicator is van viltstift waardoor het gemakkelijk is aan te brengen én je kunt kiezen voor een dikke of een dunne lijn.
Wanneer de eyeliner eenmaal droog is, is deze smudgeproof.

€17.34

MASKER

Tot slot nog het Starstruck Masker van Hikari. Dit is een peel-off masker met glittertjes. Love it!
Het masker zuivert je poriën en verstevigt de huid.
Ik hou altijd van peel-off maskers, want het is zo heerlijk satisfying om hem eraf te trekken.

€10.74

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Mijn favoriete product is deze week de BB Cream, hoewel het niet mijn kleur is. Ik vind hem erg fijn! Ik ga denk ik de juiste kleur wel aanschaffen.

Wil je deze Valentijn Beautybox bestellen? Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May