Lancôme Trésor is voor iedereen welbekend. Nu is er een limited edition uitgekomen. Namelijk La Nuit Trésor Dentelle de Roses. Het perfecte valentijnscadeau voor je vriendin, moeder, zus of wie je maar ook wil verrassen.
Kijk je mee?

LANCÔME

LANCÔME LA NUIT TRÉSOR: DENTELLE DE ROSES PARFUM

Ik denk dat bijna iedereen het merk Lancôme wel kent. De parfums, de make-up en natuurlijk de huidverzorging. Een heerlijk merk met heel fijne producten.
Lancôme is een Frans luxe cosmetica merk en is te koop in de mooiere winkels van ons land. Bij de drogisterij vind je dit merk namelijk niet erg snel.
Het merk bestaat al sinds 1935 en is opgericht door Armand Petitjean. Nu wordt het merk in maar liefst 130 landen verkocht en heeft meer dan 20.000 verkooppunten. Het motto is ‘Geluk is de mooiste vorm van schoonheid‘. En ik kan het er alleen maar mee eens zijn.
Meer artikels over Lancôme producten vind je hier. Douglas.nl verkoopt vrijwel alle producten van dit merk.

LANCÔME LA NUIT TRÉSOR: DENTELLE DE ROSES PARFUM

LANCÔME LA NUIT TRÉSOR EAU DE PARFUM

Lancôme Trésor is al in een heleboel variaties uitgekomen. Laatst had ik een artikel geschreven over de Lancôme Trésor Nude.
De originele kennen we waarschijnlijk allemaal nog wel. Op dat moment vond ik hem erg lekker maar nu, jaren later vind ik hem toch wat oubollig.
De Lancôme La Nuit Trésor: Dentelle de Roses is een heel ander verhaal. Het is een limited edition, dat inhoudt dat hij niet meer uitkomt na deze collectie en heeft de meest nobele ingrediënten.

De essence van damascus roos vergezeld met intens framboos maken de parfum zwoel, maar tegelijkertijd ook heerlijk fruitig. Geen vleugje oubolligheid dus meer!

LANCÔME LA NUIT TRÉSOR: DENTELLE DE ROSES PARFUM

De flacon is daarnaast prachtig. Het bekende Lancôme Trésor diamantvorming design maar dan met een sluier van kantwerk. Dit is exclusief ontworpen door Maison Sophie Hallette.
En ja, de geur is heerlijk. Zoals ik aangaf vind ik de originele Trésor inmiddels niet zo lekker meer. Deze heeft dan wel de zwoele uitstraling van het origineel maar geeft net dat extra beetje fruitige waardoor de geur iets frisser en zoeter wordt. Ik draag hem de laatste week iedere dag en krijg er zeker veel complimentjes over!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

LANCÔME LA NUIT TRÉSOR: DENTELLE DE ROSES PARFUM

Lancôme is verkrijgbaar bij Douglas.nl maar ook in de winkel zelf als je eerst even wil snuffelen. Deze limited edition zag ik helaas niet tussen het assortiment staan. Wel verkoopt Ici Paris XL deze variant!

Prijs:

  • Lancôme La Nuit Trésor EdP (gemiddeld) €70 (50ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May