Een goede oog crème is een must voor vrouwen die over de 30 zijn. Huxley heeft een product dat is geïnspireerd door vrouwen uit de sahara om de ogen te verzorgen, de wallen te verminderen en de lijntjes te verzachten en zelfs te verdwijnen.

HUXLEY

Huxley is een prachtig Korean Beauty merk verkrijgbaar bij Coos Cosmetics. Huxley wil graag net even anders zijn. Daarom komen alle ingrediënten van de meest extreme omgevingen.
Denk aan de hoogste bergen, de diepste zeeën en zelfs de droogste woestijnen.
Hier halen zijn de juiste ingrediënten vandaan die het beste zijn voor jouw huid.
Hun inspiratie komt van vrouwen uit de Sahara die deze olie gebruiken om hun huid te hydrateren (geloof me, als je in de sahara woont heb je echt hydratatie nodig!).
De producten van Huxley zorgen dus voor bescherming van de huid maar verzorgen de huid ook tegelijkertijd ultiem!

HUXLEY EYE CREAM CONCENTRATE ON

Dé oogcrème dus. Wat belooft het precies? Het vermindert de fijne lijntjes rondom de ogen, donkere kringen en opgezette ogen door onder andere vocht.
Het ceramics complex is namelijk verrijkt met ‘Moroccan Prickly Pear Seed oil’ dat ervoor zorgt dat de gevoelige huid rondom de ogen er jonger uit zal zien.

De crème werkt anti-aging, versterkt de huid barrière, hydrateert de huid, bestrijdt rimpels, vermindert de opgezette ogen en donkere kringen en is uiteraard dierproefvrij!

Ik ben al een tijdje fan van het merk Huxley. De olie hiervan vind ik ook geweldig!
Nu is de beurt dus aan mij om de oogcrème te testen.
First things first: De textuur is heerlijk, super romig en dik maar bij het aanbrengen trekt het snel in en voelt de huid direct gehydrateerd aan!
Het is een goed product om onder make-up te gebruiken. Het creast niet en het is geen vette boel waar veel oog crèmes een handje van hebben.
Zoals ik al aangaf merk ik direct een hydraterende werking, de huid reageert super goed en het oogt dan ook meteen wat strakker.
Ik vind het een heerlijke luxe oogcrème die ik nu iedere ochtend én avond gebruik!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Huxley is verkrijgbaar bij Coos Cosmetics. Leuk voor mijn volgers. als je de code MAYCATE20 gebruikt bij het afrekenen krijg je ook nog eens korting!

Prijzen:

  • Huxley – Eye Cream Concentrate On €36.95 (30ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May