In deze tijden kunnen we allemaal wel wat extra ontspanning en verzorging gebruiken. Een mega fijn merk ‘This Works’ heeft hiervoor de perfecte producten. Eén ervan gebruikte ik al een tijd, de rest was nieuw voor me. In dit artikel laat ik je de fijne slaap-verbeterende en stress-verlagende producten van dit merk zien.

THIS WORKS

THIS WORKS ONTSPANNING

This Works is een merk uit het Verenigd Koninkrijk, opgericht door yogalerares en beauty expert Kathy. Het merk is in Nederland verkrijgbaar bij Cosmania. Ieder product van dit merk is een ‘Superblend’: een drie-element ingrediënten systeem van natuurlijke oorsprong én dat wetenschappelijk bewezen is. Het merk is een zogenoemd ‘schoon’ merk. Namelijk zonder onnodige toevoegingen en chemische ingrediënten die helemaal niet lief zijn voor je huid. Zo zijn de geuren en toegevoegde oliën 100% natuurlijk! Meer informatie over het merk zelf kun je vinden op de Engelse website. Ps. ze zijn dierproefvrij!
Meer artikels over producten van dit merk vind je hier.

ONTSPANNING

DEEP SLEEP PILLOW SPRAY

THIS WORKS ONTSPANNING

Ik begin met de Deep Sleep Pillow Spray. Een product dat ik al vrij lang gebruik en eerlijk kan zeggen dat dit écht werkt.
Het is daarnaast ook nog eens het best verkochte, natuurlijke slaapmiddel. Het laat je beddengoed heerlijk ruiken en brengt je hersenen tot rust waardoor je nog sneller en fijner slaapt.

De spray zit vol met essentiële oliën zoals onder andere lavendel, vetiver en kamille. Deze geuren zorgen ervoor dat je lichaam en geest tot rust komt.

THIS WORKS ONTSPANNING

Ik heb meerdere pillow sprays geprobeerd, maar deze van This Works blijft mijn favoriet. Het is namelijk een niet te heftige geur. Subtiel maar aanwezig. Waardoor je de rust en ontspanning krijgt die je nodig hebt voor het slapen gaan.
Ik ben zelf een persoon met een heel druk hoofd. Voor het slapen spray ik wat op mijn kussen en ga ik een boekje lezen. Ik vind het niet alleen heerlijk ruiken maar ik merk ook echt dat ik tot rust kom.

DEEP SLEEP HEAVENLY CANDLE

THIS WORKS ONTSPANNING

Dit is wel een nieuwe voor mij! De Deep Sleep Heavenly Candle. Een luxe, lang brandende geurkaars die net als de spray pure essentiële oliën bevat, zoals lavendel en kamille.
De kaars is niet alleen perfect om in de slaapkamer te gebruiken, maar ook om even tussendoor te ontspannen of voor je powernap.
De kaars heeft 40 branduren (dat is veel!).

THIS WORKS ONTSPANNING
THIS WORKS ONTSPANNING

Ik ben een geurkaarsen gek. Ik geloof er ook heilig in dat geuren jouw ‘state of mind’ kunnen beïnvloeden. Daarom kies ik dan ook altijd een geur uit die ontspannend werkt.
Deze geurkaars is natuurlijk perfect. Hij ruikt heel erg lekker en ook niet te sterk. Vergelijkbaar met de Pillow Spray. In de middag doe ik altijd een powernap van een uurtje en daar is ‘ie perfect voor. In de avond steek ik hem een halfuurtje voordat ik ga slapen aan en ik waan me in een heerlijk relaxte slaapkamer. Absoluut een item die niet mag ontbreken als je af en toe even je me-time momentjes wil pakken.

STRESS CHECK MOOD MANAGER

THIS WORKS ONTSPANNING

Ook dit is een lifesaver! De Stress Check Mood Manager is eigenlijk eenzelfde product als de Pillow Spray, maar dan niet om mee in slaap te vallen.
Deze spray bevat namelijk Lang Lang, Neroli en Patchouli om het gevoel van stress om te zetten in ontspanning zonder slaperig te worden.
Nog mooier is, dat deze spray een speciale formule bevat die wordt geactiveerd door beweging. Hierdoor wordt de rustgevende geur langzamerhand, gedurende de dag verspreid.
Je kunt het sprayen op je bank, beddengoed, kleding en lichaam. Waar je maar wil. Door het handige formaat is het flesje ook ideaal om mee te nemen onderweg!

THIS WORKS ONTSPANNING
THIS WORKS ONTSPANNING

Voordat ik de beschrijving had gelezen, probeerde ik dit product al uit. Het viel me inderdaad op dat de geur langer blijft ruiken dan bijvoorbeeld de pillow spray. Dat komt natuurlijk door die speciale formule. Ik denk dat ik dit product ook op mijn favoriete lijstje ga plaatsen, Like I said, mijn hoofd is vaak druk (ik ben zelfs gediagnosticeerd met ADHD), een product als dit is dus bijna letterlijk een lifesaver!

STRESS CHECK KIND HANDS

THIS WORKS ONTSPANNING

Tot slot nog een product waar we allemaal behoefte aan hebben in deze tijd, een handcrème. Deze Stress Check Kind Hands is bijzonder. Het is speciaal gemaakt voor extreem droge handen door ‘overwashing’. Aangezien we allemaal in lockdown zitten is het handen wassen verdrievoudigd en hebben we een goede handcrème massaal nodig.
De crème bevat omegarijke bio-olie die de handen beschermt tegen externe factoren en Vitamine E en Shea Butter de huid intensief verzachten en hydrateren.

THIS WORKS ONTSPANNING

Maar deze handcrème bevat ook nog eens de 100% natuurlijke geur van Ylang Ylang, Lavendel en Neroli om stress onder controle te houden en helpt een angstige geest te kalmeren.
Ik ben helemaal om. Niet alleen de geur vind ik fantastisch maar ook crème zelf. De textuur is namelijk licht romig maar trekt snel in. De geur blijft ook lang ruiken en geeft inderdaad een ontspannen gevoel. Ook een musthave voor 2021!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

THIS WORKS ONTSPANNING

Het merk This Works is verkrijgbaar bij (één van de fijnste skincare shops van Nederland) Cosmania.

Prijzen:

  • This Works – Deep Sleep Pillow Spray €23
  • This Works – Deep Sleep Heavenly Candle €34
  • This Works – Stress Check Mood Manager €17
  • This Works – Stress Check Kind Hands €10

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May