Kun jij je nog herinneren dat Embryolisse dé hype was met hun lotion die perfect was om als primer te gebruiken voor je foundation?
Wel, nu is er een nieuw product en die gaat waarschijnlijk ook de records breken. Namelijk Embryolisse Foundation! Een foundation met huidverzorgende eigenschappen en perfect voor een naturel look. Kijk je mee?

EMBRYOLISSE

EMBRYOLISSE FOUNDATION GO OR NO

Wat is Embryolisse precies? Het merk begon in Frankrijk al zestig jaar geleden. Het merk wordt gebruikt door generaties vrouwen en wordt vaak aangeraden door dermatologen.
Maar wat ik er interessant aan vind is dat het ook wordt aangeraden door make-up artists.
De producten voorzien de huid in haar essentiële behoefte en bevat vrijwel geen onnodige en agressieve ingrediënten zodat de producten zelfs voor de gevoelige huid geschikt is.
Eerdere artikels over producten van Embryolisse vind je hier.

EMBRYOLISSE FOUNDATION

EMBRYOLISSE FOUNDATION GO OR NO

Embryolisse Foundation

De Embryolisse foundation is verkrijgbaar in vier tinten en is licht van textuur waarvan de finish glowy is.
50% make-up en 50% huidverzorging vol met actieve ingrediënten, vergelijkbaar met een dagcrème, die hydraterend, verzachtend en egaliserend werken. Verder belooft het de zichtbaarheid van poriën te verminderen en de onregelmatigheden van de huid te verzachten zonder dat het op de huid blijft liggen.

Het hoofdingrediënt van de foundation is Witte Pioen-extract. Dit is een kruidachtige plant en is 100% natuurlijk.
Het heeft een hoge concentratie actieve moleculen die de huidcellen beschermen tegen vervuilende deeltjes. De huid wordt gehydrateerd, soepel, comfortabel en stralend, waardoor de foundation langer mooi blijft.
Verder bevat de foundation ook Vitamine E dat en anti-aging effect heeft. Het beschermt de huidcellen tegen oxidatieve stress en omgevingsfactoren.
Tot slot bevat de foundation ook SPF-20 om de huid tegen UV-straling te beschermen.

EMBRYOLISSE FOUNDATION GO OR NO
EMBRYOLISSE FOUNDATION GO OR NO

Ik herinner me nog de tijd dat make-up slecht was voor je huid. Het verstopte de huid, droogde het uit en zorgde voor huidproblemen als acné.
Tegenwoordig is make-up juist goed voor de huid, net als je een dagcrème gebruikt kun je nu (deze) foundation gebruiken.
Een mooie huid én tegelijkertijd een verzorging voor de huid. I love it.
Wat ik wel een minpuntje vind van deze Embryolisse foundation is dat deze maar in vier tinten verkrijgbaar is. Alleen voor de lichte, blanke huid. De donkere huid kan niet terecht voor een foundation bij het merk. Maar misschien ben ik te voorbarig en wordt het nog uitgebreid.
De foundation zelf vind ik fijn! Zeker voor in de zomer met de SPF 20. De textuur is heel licht waardoor je het ook niet voelt ‘liggen’ op de huid. Het ziet er ook heel natuurlijk uit.
Qua dekking is de foundation vrij licht, het verbergt de kleine onregelmatigheden maar voor rode plekjes en pukkeltjes heb je nog wel een concealer nodig.

ZONDER

MET

Ik vind hem heerlijk aanvoelen op mijn huid en de tint kleurt redelijk mee met mijn huid. De vier tinten zijn dus wel geschikt voor alle blanke huidtypen.
De kleur die in deze review gebruikt is is Ivory Beige. De lichtste kleur in de range. Normaal gesproken ben ik een medium met foundations dus hij past zich goed aan.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

EMBRYOLISSE FOUNDATION GO OR NO

Het merk Embryolisse is in Nederland vrijwel overal te koop. Denk aan Bol.com, Douglas, Boozyshop etc. Maar je kunt ook gewoon terecht bij de webshop van Embryolisse zelf.

Prijs:

  • Embryolisse Foundation €26.47 (30ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May