Heerlijk voor de zomer! De On-The-Glow Blush Pixi Beauty’s nieuwe product. Een heerlijke huidverzorgende blush waardoor je een prachtige glowy look krijgt. Je kunt hem als blush gebruiken maar ook voor je lippen! Hydraterend en mooi, wat wil je nog meer?

PIXI BEAUTY

ON-THE-GLOW BLUSH PIXI BEAUTY

De aantrekkelijkheid van Pixi Beauty heeft zeker met de uitstraling te maken! Ik hou ervan. Het merk is opgericht door Petra Strand, zij heeft al 20 jaar ervaring als make-up artist en product ontwikkelaar. 10 jaar geleden begon zij met Pixi in Soho London en werd mega populair. De producten zijn namelijk lief voor je huid en geven je een ‘good night sleep’ look, zoals ze het zelf omschrijft.
De producten van Pixi Beauty bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en dan vooral uit de botanische hoek. I like it already! Ook is het merk uiteraard diervriendelijk!
Voor meer artikelen over dit merk kijk je hier!

ON-THE-GLOW BLUSH PIXI BEAUTY

ON-THE-GLOW BLUSH PIXI BEAUTY

Nieuw van het merk is de On-The-Glow-Blush Pixi Beauty did it again. Een blush die je kunt gebruiken op de wangen en op de lippen. Geformuleerd met heerlijk verzorgende ingrediënten zoals Ginseng, Aloë Vera en Fruit-extracten.
Het is een vaste, getinte balm die zorgt voor een natuurlijke mooie kleur en tegelijkertijd je huid verzorgt.
De blush is in drie kleuren verkrijgbaar: Juicy, Fleur en Ruby. Omdat het een vaste textuur is, is het een heel fijn product om mee op reis te nemen. En als het goed is kunnen deze tinten bij iedere huidkleur terecht!

ON-THE-GLOW BLUSH PIXI BEAUTY

JUICY

ON-THE-GLOW BLUSH PIXI BEAUTY

FLEUR

ON-THE-GLOW BLUSH PIXI BEAUTY

RUBY

ON-THE-GLOW BLUSH PIXI BEAUTY
ON-THE-GLOW BLUSH PIXI BEAUTY

Mijn favorietje is Fleur, ik ben altijd van de nude en zachte tinten geweest. Bij deze is het dan ook niet anders. Ook vind ik Juicy prachtig. Ruby is meer voor de periode dat ik lekker bruin ben van de zon. Deze gaat dus mee naar Mexico!

Producten als deze gebruik ik in de winter vrijwel niet, maar in de zomer volop. Het zijn producten die heel comfortabel zijn, ook met warm weer. En geven een natuurlijke look. Je kunt overigens de kleur ook opbouwen.
Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk. Vanaf de tube direct op de huid en daarna blenden met de vingers.
Het voelt inderdaad lekker hydraterend aan en ‘glijdt’ niet waardoor het perfect is voor de warme dagen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ON-THE-GLOW BLUSH PIXI BEAUTY

Voor het merk hoef je niet meer in het buitenland te shoppen! Tegenwoordig verkoopt Babassu namelijk Pixi Beauty in de winkels maar ook op de webshop. En uiteraard de Bijenkorf en Zalando kunnen niet achterblijven! Hier vind je het merk inmiddels ook.
Ze hebben een groot aanbod maar nog niet alles. Voor het hele aanbod kijk je op de website van Pixi zelf.

Prijs:

  • Pixi On-The-Glow-Blush €23.50 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May