Ben jij ook zo gek op skincare & skincare tools? Dan moet je dit artikel over Limberlux echt even doornemen. De beste trucs om jouw huid een natuurlijke ‘facelift’ te geven en de fijnste ingrediënten, zoals retinol en arganolie, die je huid beschermen, verzorgen en voeden! Kijk snel verder.

LIMBERLUX

Ik begin kort met het voorstellen van het merk Limberlux. Zij zijn van mening skincare producten en tools effectief, maar ook zacht en kalmerend voor de huid moeten zijn.
Ze selecteren daarom niet op basis van natuurlijk of synthetisch maar vermijden wél de schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten, geurstoffen, etherische oliën en uitdrogende alcoholen. Uiteraard is het merk ook volledig cruelty-free!
Het merk verkoopt huidverzorging, huidverzorgingstools maar ook aroma-diffusers en accessoires.
In dit artikel ga ik het hebben over de V-Shape Roller en de Retinol olie. Binnenkort ga je nog meer van dit merk terugzien op maycate.com!

V-SHAPE ROLLER

Ik begin met de V-Shape Roller. Eén van mijn favoriete skincare tools, waarom dat vertel ik je zo! Eerst wat informatie over de roller zelf.
De roller zorgt voor een massage, maar ook voor het stimuleren en het trainen van de gezichtsspieren.
In Korea zijn deze rollers al jaren mega populair, in Nederland begint dit beauty geheim inmiddels ook bekender te worden.
De roller zorgt ervoor dat je de contouren van je gezicht een lift kunt geven (hello natural face lift!).

De voordelen van de V-Shape Roller zijn:

 • Rimpels en fijne lijnen te verminderen, door het stimuleren van de collageen productie
 • De elasticiteit van de huid te verbeteren.
 • De bloedomloop te verbeteren.
 • De gezichtsspieren en huid te onspannen.
 • Lymfedrainage te bevorderen en gifstoffen af te voeren.
 • Wallen en donkere kringen rondom de ogen te verminderen.
 • Ook zullen je favoriete huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. (Bron: Limberlux.nl)

Natuurlijk heb ik deze tool met veel enthousiasme geprobeerd. Ik ben namelijk gek op dit soort beautytools.
Ten eerste vind ik de Roller er prachtig uitzien met de gouden details en de rozenkwarts massagekoppen. Deze koppen van rozenkwarts zorgen voor extra comfort én de V-Shape Roller is bedoeld voor een wat stevigere massage.

De roller komt in een doosje waarin precies uitgelegd staat hoe en waar je de Roller gebruikt. Ik had deze roller nog nooit geprobeerd dus had ik dit wel echt nodig. De beschrijving is duidelijk en helder!
Ik gebruik de V-Shape Roller nu driemaal per week met een fijne olie of een serum. Ik merk na het masseren al direct dat de doorbloeding beter is en mijn huid zachter en soepeler aanvoelt! Ik ben heel benieuwd naar het effect op de langere termijn.
Samen met deze Roller gebruik ik het liefst een Retinol olie. Daar ga ik je nu wat meer over vertellen.

LIMBERLUX RETINOL OLIE

Laat ik eerst kort even vertellen wat Retinol precies is. Het is één van de allerbeste anti-verouderingsingrediënten. Het is een antioxidant die de huid beschermd tegen invloeden van buitenaf en de celvernieuwing versnelt. Retinol helpt:

 • Huidschade door UV straling te verminderen.
 • Rimpels en fijne lijnen te verminderen.
 • De collageen productie te stimuleren.
 • Hyperpigmentatie te doen vervagen.
 • Lichte acne te bestrijden. (Bron: Limberlux.nl)

Deze Retinol 0.5% Face Oil Serum is een gezichtsolie met en blend van rijke voedende oliën zoals Jojoba olie, Argan olie, Squalane en Vitamine E. De olie helpt bij onder andere het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verminderen van pigmentvlekken, het verbeteren van de celvernieuwing en het beschermen tegen de afbraak van collageen.
Ook niet onbelangrijk: alle ingrediënten in dit product zijn niet-comedogeen. Ze verstoppen de poriën dus niet!

Ik begin met de verpakking, het doosje is zo mega cute met die pastel kleurtjes dat het een hoog hebben-gehalte heeft. De flacon zelf is totaal anders maar heeft juist dat luxe en apotheek-achtige uitstraling.
Ik ben gek van een goede gezichtsolie, ik gebruik al jaren iedere avond een olie en daardoor is mijn huid op mijn 35e denk ik ook nog redelijk rimpelvrij en mooi elastisch.
Deze Retinol olie is net weer dat beetje extra dan alleen een olie. Retinol is hét anti-aging ingrediënt dus ik vind het heerlijk om dit in mijn olie te hebben.
De olie is lekker puur en trekt enigszins wat in maar dat fijne laagje blijft er toch opleggen waardoor je perfect de roller eroverheen kunt gebruiken voordat je gaat slapen. Retinol is trouwens sowieso beter om in de avond te gebruiken.
Qua geur merk ik niets spannends, het is neutraal van geur omdat er geen gekke synthetische stoffen inzitten.
Al met al dus heel tevreden met de olie! Absoluut een aanrader als jij een wondermiddel zoekt voor je huid.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Limberlux heeft een prachtige webshop waar je al deze producten (voor een goede prijs) op kunt bestellen. Ook vind je alle informatie over het merk, de ingrediënten en de producten terug op de website.
Ook erg interessant is het blog van Limberlux. Daar vind je ontzettend veel skincare informatie!

Prijzen:

 • V-Shape Rose Quarts Roller €35.95
 • Retinol 0.5% Face Oil Serum €29.95 (30ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
$

May