Eigenlijk ontzettend gek dat ik nog geen artikel heb geschreven over de Wispies van Ardell. Dit zijn namelijk al jaren mijn favoriete ‘natural’ valse wimpers en koop ik dan ook regelmatig. Ik vond dus dat ik er een artikeltje over moest schrijven! Met natuurlijk before & after foto’s!

ARDELL

Ardell is mijn absolute nummer 1 als het om natuurlijke wimpers gaat. De Wispies zijn namelijk the best. Leuk weetje is dat Ardell al begonnen is met lashes lang voordat het normaal was om nepwimpers te dragen. In 1971 namelijk al!
Eerst begonnen ze met de heel natuurlijke lashes om simpelweg meer volume te geven aan de wimpers. Maar gaandeweg zijn er zoveel nieuwe lashes bijgekomen!

DEMI WISPIES

Ik begin met de Demi Wispies. Dit zijn namelijk mijn favoriete wimpers voor de ‘natural’ look.
De Wispies hebben een hele collectie, maar mijn favorieten zijn de Demi Wispies. En uiteraard zitten deze in de Iconic collectie.
Deze wimpers zijn wat korter aan de binnenkant en wat langer aan de buitenkant om precies die natuurlijke, maar verleidelijke look te geven die je wil.
Ze zijn gekruist, fluffy en hebben een natuurlijke krul. Op de foto’s hieronder laat ik een close-up zien.

Zoals je ziet is het bandje heel erg dun waardoor het ook heel natuurlijk en prettig op de oog ligt.
Ardell werkt samen met Duo (één van de beste wimperlijm merken die ik ken) en bij ieder pakje wimpers krijg je een mini tube Duo lijm. Zodat je dit in principe niet nog apart hoeft te kopen. Mega handig.

De foto hierboven laat zien dat ik (links voor jullie) de wimper draag en rechts niet. Super natuurlijk maar toch net dat beetje extra dus!
Ook zie je hier goed hoe fluffy de wimpers zijn, ik ben gek op fluffy wimpers en deze zien er ook altijd het mooist uit vind ik zelf.
Op de foto’s rechts draag ik de wimpers op allebei de ogen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De Ardell Wispies zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.nl in de winkel en ook online.

Prijzen:

  • Ardell Demi Wispies €5.99 (1 paar)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May