Oh hello! Huda Beauty heeft weer een paar prachtige nieuwe items. Namelijk de Power Bullet Cream Glow lipsticks en de Lip Contour 2.0. Als jij een lipstick fan bent dan mag je dit artikel niet overslaan! Kijk je mee naar de nieuwe Huda goodies en de swatches?

HUDA BEAUTY

Ik zal ook even kort wat vertellen over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

POWER BULLET CREAM GLOW

De nieuwste collectie is de Power Bullet Cream Glow in Sweet Nudes tinten (14 verschillende!).We kennen allemaal de Power Bullet lipsticks wel. Het verschil met de originele is dat deze opbouwbaar is qua intensiteit. Hoe meer laagjes hoe sterker de intensiteit van de kleur wordt.
Verder is de originele Power Bullet een matte lipstick. Deze heet niet voor niets ‘Cream Glow’ ze heeft namelijk een mooie subtiele glans afwerking!
De formule bevat nog allemaal heerlijke ingredienten die verzorgend werken voor je lippen. Denk aan zeevenkel en hydraberry! Yummy.

De kleur die ik heb uitgezocht is ‘Honey Bun’ een prachtige nude kleur met ietwat peachy ondertoon dat perfect is voor de zomer!
Ik ben altijd gek van matte lipsticks, maar een subtiele glans is juist heel mooi met een wat meer natuurlijke look. En zeker in de zomer!
De formule vind ik echt prettig, het voelt alsof ik een lippenbalsem aanbreng en is totaal niet vettig of plakkerig. Ook merk ik dat het mijn lippen hydrateert en dat voor best lange tijd doet. Hij vervaagt totaal niet snel.
I love it already en deze wordt mijn to-go lipstick in mijn handtas deze zomer!

LIP CONTOUR 2.0

De iconische Lip Contour van Huda Beauty bestaat dit jaar 5 jaar en om dat te vieren is de Lip Contour 2.0 gelanceerd!
Er zijn 12 verschillende tinten verkrijgbaar en heeft een nieuwe formule waardoor het potlood nog fijner in gebruik is en nog mooier wordt.
Het ultraglijdende potlood wordt nu namelijk geleverd met een draaisysteem en een puntenslijper aan de andere kant. Handig!
De Lip Contour 2.0 ervoor dat de lipkleur niet uitloopt of vervaagt, waardoor dit ultieme powerduo (de Power Bullet Cream Glow) samen voor de perfecte Power Lip zorgt.

Ten eerste moet ik zeggen dat ik de Lip Contour een heel fijn product vind. Het loopt namelijk nooit uit, is goed gepigmenteerd en blijft lang zitten.
Ik gebruikte het potlood vaak ook om mijn hele lippen mee in te kleuren! Het droogt namelijk totaal niet uit.
De Lip Contour 2.0 is echt verbeterd. Qua formule vind ik hem veel fijner, hij is zachter en glijdt makkelijker over mijn lippen. Ook de gebruiksvriendelijkheid is echt verbeterd door het draaisysteem. Het puntenslijpertje moet ik nog gebruiken maar wanneer deze is ingebouwd in het potlood is het sowieso al een yay!
De kleur in dit artikel is trouwens Pinky Brown.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Huda Beauty is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijzen:

  • Power Bullet Cream Glow €22
  • Lip Contour 2.0 €19

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May