Scheren is nog altijd een klusje dat niet mijn favoriete bezigheid is. Ik plan het echt altijd in. Flamingo heeft scheermesjes die fijner scheren én zorgen voor minder of geen irritatie. Ik was dus heel benieuwd! Kijk je mee?

FLAMINGO

FLAMINGO SCHEERMESJES

Wie of wat is Flamingo precies? Het merk is gespecialiseerd in ontharing voor vrouwen. Denk hierbij dus aan scheerproducten, maar ook wax producten.
Zij geloven in producten van hoge kwaliteit en luisteren hiervoor naar vrouwen en nemen hen serieus. Hierdoor kunnen zij de beste producten maken.
Altijd fijn om te weten is dat zij goede doelen steunen. 1% van de omzet gaat namelijk naar ‘Exhale to Inhale’ een stichting die zich inzet tegen huiselijk geweld. En naar ‘PERIOD’ een stichting die zich inzet voor educatie van menstruatie.

FLAMINGO SCHEERMESJES

DE SCHEERMESJES

De scheermesjes van Flamingo hebben al een aantal prijzen binnen gesleept. Ergonomisch gezien zijn ze namelijk erg fijn. Het handvat is van rubber en is daarom prettig vast te houden. De bovenkant is lekker flexibel waardoor het makkelijk glijdt over het lichaam en de curves hiervan. Verder zit er aan de bovenkant een hydraterende strip waardoor je eigenlijk geen product nodig hebt tijdens het scheren. Alleen dit scheermesje!
De vijf mesjes zorgen ook voor een ultra glad resultaat zonder irritaties. Ik ben erg benieuwd naar het gebruik ervan!

FLAMINGO SCHEERMESJES
FLAMINGO SCHEERMESJES

Ten eerste vind ik de uitstraling van de mesjes superfijn. Heel minimalistisch en in vijf verschillende kleurtjes verkrijgbaar.
Bij een mesje vind je ook een ophang systeem voor in de douche, superhandig. Die heb ik namelijk nog niet en mijn scheermes valt altijd overal op de grond.
Hij blijft ook nog heel goed op de muur zitten, ook niet onbelangrijk. Maar het belangrijkste is natuurlijk: Hoe scheert het mesje?
Ik heb vaak last van scheer irritatie. Vooral in de intieme zone. Het mesje houdt inderdaad lekker vast en glijdt over de huid. Ik heb dezelfde dag en de dagen erna geen irritaties gehad. Wellicht komt dat door de vijf mesjes én de hydratatie strip die direct de huid kalmeert na het scheren.

FLAMINGO SCHEERMESJES

Ik vermoed dat je best lang doet met een mesje. Maar handig is natuurlijk dat je een navul verpakking kan halen in plaats van een geheel nieuw mesje. Je kunt kiezen uit een pakje van 4, 6 en 18 mesjes. En ik moet zeggen dat ik de prijs ook heerlijk vind. Scheermesjes zijn namelijk altijd zo duur! Deze zijn echt betaalbaar!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

FLAMINGO SCHEERMESJES

Flamingo scheermesjes zijn verkrijgbaar bij onder andere Etos. Online en offline 🙂

Prijzen:

  • Scheermesje Flamingo 1 stuk €11
  • Scheermesjes refill 4 stuks €13

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May