Ja, wie wil dat nu niet? Het customizen van je eigen mascara. Bij Friday Mascara kan dat! En heb je keuze uit een heleboel combinaties. Verschillende borsteltjes en volume zodat er altijd iets voor je bij zit. Kijk je mee?

FRIDAY MASCARA

Friday Mascara heeft als motto ‘Make every day feel like Friday’. Het grootste make-up probleem volgens het merk is de zoektocht naar hoge kwaliteit make-up voor een zacht prijsje.
Wimpers zijn net zo uniek als vingerafdrukken en daarom hebben zij een customizable mascara gelanceerd. Ook handig is de herhaalservice die het merk biedt. Daar straks meer over.
De mascara’s zijn allemaal duurzaam en Friday maakt gebruik van recycling door middel van een programma waar klanten aan kunnen meedoen.
Klinkt mega goed toch?

FRIDAY MASCARA HET PRODUCT

Dus je wil graag je eigen persoonlijke mascara? Dan ga je naar de website en begin je met het samenstellen.
Als eerst kies je de formule uit die je graag wil. Bijvoorbeeld een water removable mascara, een mascara voor extreem veel volume of een mascara die zorgt voor een mooie krul. Er zijn nog veel meer mogelijkheden dus neem echt even een kijkje.
Vervolgens kies je een borstel uit. Je kunt kiezen uit een onder andere een borsteltje dat zorgt voor intense volume of eentje die alle haartjes meeneemt, een alleskunner of een liftend borsteltje. Alles is mogelijk.
Vervolgens kies je de frequentie van jouw herhaalservice. Ben je een veelgebruiker? Dan kun je kiezen voor een maandelijks herhaalservice, 3 maanden kan ook maar ook een eenmalige bestelling is mogelijk. Je zit dus nergens aan vast.

Ik heb de nieuwste formule ontvangen. De mascara die met water te verwijderen is. Ik was vrij bang dat de mascara dan ook zou gaan lopen, onder de ogen zou gaan zitten als een pandabeer. Maar niets is minder waar. Ik was echt verbaasd over hoe goed de mascara de hele dag blijft zitten.
Deze formule is dus heel gemakkelijk te verwijderen met alleen water en je vingers. Het borsteltje is nummer 5 ‘De Alleskunner’. Zelf zou ik kiezen voor de lift mascara borstel. Maar deze vind ik ook echt prima. Hij is redelijk natuurlijk en geeft niet die vavavoom look. Perfect voor doordeweeks dus!

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

De Friday Mascara is heel gemakkelijk te bestellen via de website. Hier kun je ook je eigen mascara samenstellen!

Prijs:

  • Mascara met herhaalservice €10,50
  • Mascara eenmalige bestelling €12,50

De prijs is inclusief bezorging!

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May