De beautybox Styletone mei 2021 zat weer in de brievenbus. Het thema van deze maand is ‘Spicy & Glowy’. Sounds good. De producten in deze box helpen mee aan een prachtige glow. Ik ben benieuwd! Kijk je mee?

STYLETONE BOX

STYLETONE MEI 2021 UNBOXING

De Styletone box is nog steeds één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Sinds januari 2021 is de box veranderd omdat ze zijn samengegaan met Bluxbox. Er is nu keuze uit maar liefst 3 verschillende boxen. Namelijk:

  • De Classic box: Dit is de Styletone box zoals we haar kennen met 5 producten. De prijs hiervan is in Nederland €16.95 en in België €18.95.
  • De Ultimate box: Dit is de oude Bluxbox. Deze bevat 5 producten + 4 tot 5 fullsize producten. De prijs van deze variant is €29.95.
  • De Explore box: Een kleine box met 3 producten waar je geen abonnement voor nodig hebt. Om uit te proberen of om cadeau te doen! Deze heb je al voor €9.95.

De Styletone box is altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de Ultimate en de Explore box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.
Alle boxen worden op de tweede woensdag van de maand verzonden.
Eerdere Styletone unboxings kun je hier vinden.

Inhoud Styletone mei 2021 box

STYLETONE MEI 2021 UNBOXING
STYLETONE MEI 2021 UNBOXING

In de Styletone mei box vind je altijd een ‘menukaartje’. Hierin staat precies wat er in de box zit, waar het voor is en van welk merk het is. Zo kun je de producten ook altijd terug vinden.
Tegenwoordig zitten de producten altijd in een bubbeltjes plastic zakje. Super fijn! Hierdoor sneuvelt de make-up namelijk nooit.

Het thema van deze maand is ‘Spicy & Glowy‘. De box geeft jou een momentje aan jezelf en deze producten zorgen voor een prachtige glow. Time to glow and spice it up dus!. Ook vind je nog een super fijne ansichtkaart in de box, ik vind ze zelfs mooi om gewoon op te hangen of in een lijstje te stoppen. Maar je kunt hem natuurlijk ook geven aan iemand die een kaartje verdient! Spread some love.
Alle producten in de Styletone mei box zijn trouwens parabenen-vrij en vegan!

OOGSCHADUW PALETTE

STYLETONE MEI 2021 UNBOXING

Als eerste vind ik het Oogschaduw Palette ‘Spice Spice Baby’ van Mayy Beauty (leuke naam, vind je niet?).
Het palette bevat 5 verschillende kleuren met een hoge pigmentatie. Ze bevatten zelfs hyaluronzuur en vitamine E. Make-up met een verzorgende werking dus.
Twee kleuren bevatten een glitter en drie kleuren zijn mat. Zo kun je je eigen ooglook creëren. Van een mooie nude look tot een pittige donkere look.

€16.92

LIP BALM

STYLETONE MEI 2021 UNBOXING

Vervolgens een Lip Balm van een heerlijk merk, Marie Stella Maris. Hopelijk komt dit merk vaker in de box want ik hou ervan. Het is een 100% natuurlijke lippenbalsem en verzorgt de lippen intensief. Hij trekt snel in, plakt niet en heeft een handige applicator.
De balsem bevat shea butter en jojoba-olie. Ook vind je er castor olie en zoete amandelolie in waardoor de lippen lekker gehydrateerd blijven.
Ik vind het zelf een fijne lipbalm die ik vaak zal gaan gebruiken.

€12

KWASTJE

STYLETONE MEI 2021 UNBOXING

Vervolgens een Fijne lijntjes kwast van Creative Cosmetics. Handig om te gebruiken bij het oogschaduw palette in de box. De kwast bestaat uit synthetische haren en is handgemaakt. Door de puntige vorm is de kwast geschikt voor precieze applicatie op de oogleden, in de arcadeboog of langs de wimperrand.
Super fijne kwast! Ik was al naar zo eentje op zoek.

€12.95

HIGHLIGHTER

STYLETONE MEI 2021 UNBOXING

Uiteraard in de ‘Glowy’ box een Highighter ‘Sunlit’ van Floss. De speciale formule van deze highlighter zorgt ervoor dat je hem óók zonder kwast kunt aanbrengen.
Je creëert een gezonde en stralende glow. Superzacht en smelt als het ware op de huid. I love it!

€20

SHEET MASKER

STYLETONE MEI 2021 UNBOXING

Natuurlijk nog een fijn huidverzorgingsproduct. Namelijk een Sheet Masker van Lookx.
Het masker zorgt ervoor dat je huid gaat stralen met de juiste verzorging. Het masker is namelijk vrij van parabenen en mineral oliën. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is vegan, dierproefvrij en duurzaam geproduceerd. Wat wil je nog meer?
Het masker belooft een egale en stralende huid met een direct verstevigend en liftend effect. Ook herstelt het de schade door UV-stralen.

€12.50

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS STYLETONE MEI BOX

STYLETONE MEI 2021 UNBOXING

Mijn favoriete product van deze Styletone mei box is de Lip Balm. Ik hou van het merk Marie Stella Maris. Ook vind ik het sheet masker heerlijk!

Wil je deze Styletone maart Beautybox bestellen? Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May