Je hebt hem vast al voorbij zien komen. De nieuwe geur van Kayali: Sweet Diamond Pink Pepper. De nieuwe Intense Parfum van Mona en Huda Kattan.
Ik hoorde er mega veel goede verhalen over dus ik moest deze geur proberen. Ik ben al fan van de andere geuren. Kijk je mee?

KAYALI SWEET DIAMOND EAU DE PARFUM

KAYALI

Kayali is het merk van Huda en Mona Kattan. Huda is ook wel bekend van Huda Beauty (mijn favoriete make-up merk).
Kayali betekent in het Arabisch ‘My Imagination’. En is geïnspireerd op het prachtige nalatenschap en simpele sophistication van het Midden-Oosten.
Alle vier de parfums kunnen met elkaar worden gemixt. Oftewel ‘gelayered’. Nu is er een nieuwe geur uitgekomen en dat is de Sweet Diamond. Daar ga ik het over hebben in dit artikel.

KAYALI SWEET DIAMOND PINK PEPPER

KAYALI SWEET DIAMOND EAU DE PARFUM

De Kayali Sweet Diamond Pink Pepper | 25 wordt omschreven als een electric, bloemige en houtige creatie. Het is een warme en rozige elixir die jouw mood net even wat opkrikt. Ook kun je deze geur laveren met de andere geuren van Kayali.
De geur is een kruidige, maar tegelijkertijd zoete geur die de spiciness van roze peper en saffron combineert met de zoete Bulgarian rose en koninklijke lelies voor een perfecte balans.
De toegevoegde sandalwood en gouden amber samen met de spartelende bergamot maken deze geur uniek en stijgt boven je verwachtingen uit!

KAYALI SWEET DIAMOND EAU DE PARFUM
KAYALI SWEET DIAMOND EAU DE PARFUM

Top notes: Pink Pepper, Bergamot, Royal Lily, Saffron
Middle notes: Bulgarian Rose, Rose Centifolia, Magnolia, Vanilla Orchid
Bottom notes: Sandalwood, Patchouli, Sensual Musk, Golden Amber 

KAYALI SWEET DIAMOND EAU DE PARFUM

Ik ben een absolute fan van zoete, maar toch kruidige geuren. Te zoet vind ik niet lekker, te kruidig vind ik weer te heftig.
Verder hou ik van zomerse en bloemige geuren zoals vanille, kokos en lelietjes.
Deze geur zou voor mij dus echt perfect moeten zijn. En ik vind hem ook echt heerlijk!
Precies zoals omschreven, hij is zoet wat de geur voor mij heel vrouwelijk maakt, maar toch kruidig die ervoor zorgt dat het geen slap bloemengeurtje wordt.
De geur staat voor mij dan ook voor vrouwelijke onafhankelijkheid. Perfect voor in de zomer én de winter!
Zelf ben ik niet zo van het laveren maar deze geur kan perfect worden gemixt met vanille (die ik zelf trouwens nog moet uitproberen!).
Leuke tips van Huda: Spray de parfum in je haar of in je haarborstel om de geur de hele dag te laten pulseren. Ook kun je de parfum op je handdoek sprayen voordat je je haar gaat drogen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

KAYALI SWEET DIAMOND EAU DE PARFUM

Huda Beauty en Kayali zijn in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

  • Kayali Sweet Diamond Pink Pepper | 25 €88 (50ml) €112 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May