Comme Ça Skincare is een prachtig Nederlands / Frans merk met luxe veganistische en natuurlijke huidverzorgingsproducten. Nu ben ik een luxepoes en houd ik van natuurlijke producten, dus is deze combinatie voor mij perfect. Ben je ook benieuwd? Kijk dan gauw verder!

COMME ÇA SKINCARE: LE GLOW COLLECTION

Comme Ca Skincare

Comme Ça is een prachtig skincare merk rechtstreeks vanuit ons eigen Nederland! Toch heeft het merk Franse roots net als haar eigenaar Charlotte.
Zij creëert luxe en natuurlijke huidverzorging voor de meest gevoelige huid. De ingrediënten zijn namelijk allemaal plantaardig en organic en zitten boordevol vitaminen, anti-oxidanten, vetzuren en mineralen. Hierdoor zijn de producten allemaal effectief maar tegelijkertijd super lief voor de huid.

LE MINI GLOW COLLECTION

COMME ÇA SKINCARE: LE GLOW COLLECTION

Nieuw is deze prachtige Comme Ça Le Mini Glow Collection, deze collectie bestaat uit de drie eerste producten van de huidverzorgingslijn van het merk. Zo vind je de La Vitamine C Powder, Le Youth Sérum en La Prickly Pear Seed Oil in het doosje.
Allemaal in een travel size en dus ideaal om kennis te maken met het merk óf om mee te nemen op reis.
Wat fijn is aan deze collectie, is dat je ze alledrie tegelijk kunt gebruiken. Maar daar lees je hieronder meer over!

LA PRICKLY PEAR SEED OIL

COMME ÇA SKINCARE: LE GLOW COLLECTION
COMME ÇA SKINCARE: LE GLOW COLLECTION

Ik begin met La Prickly Pear Seed Oil, deze wordt ook wel de ‘Ultimate Organic Face Oil’ genoemd.
Deze olie is één van de meest zeldzame op aarde en bestaat uit 100% organic, cold-pressed prickly pear seed oil uit Madagascar.
Het bevat 70% linoleic acid dat de elasticiteit van de huid herstelt, hydrateert en verzacht. Daarnaast vermindert het hyperpigmentatie.
Verder bevat de olie Vitamine K, E en Provitamine A.

GEBRUIK
: De olie heeft ten eerste een heerlijk zachte textuur. Een olie die over de huid glijdt en de huid direct zacht maakt. Ik vind het heerlijk!
De huid blijft ook de hele dag super gehydrateerd en zacht aanvoelen. Qua geur is de olie heel subtiel, ik ruik licht iets plantaardig (best lekker ook) maar het is echt een heel subtiele geur.

LE YOUTH SÉRUM

COMME ÇA SKINCARE: LE GLOW COLLECTION
COMME ÇA SKINCARE: LE GLOW COLLECTION

Het volgende product in Le Mini Glow Collection is Le Youth Sérum. Dit serum is een prachtige mix van plantaardige oliën, algen en planten extracten met unieke eigenschappen.
Het toegevoegde algen-extract en het Acmella Oleracea extract zorgen voor het herstel van de huid elasticiteit en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes.
Vanille-extract is ontstekingsremmend en zorgt (samen met de andere plantaardige ingrediënten) voor een prachtige glow.

GEBRUIK: Het serum heeft een olie-achtige textuur maar trekt snel in de huid en blijft er niet ‘op liggen’ zoals een olie dit vaak doet. Ook dit product maakt mijn huid meteen heerlijk zacht en voelt gehydrateerd aan. De geur is super lekker! Ik ruik de vanille geur bij het aanbrengen van het serum!

LA VITAMINE C POWDER

COMME ÇA SKINCARE: LE GLOW COLLECTION

Tot slot is er nog La Vitamine C Powder. Ik vind dit een heel bijzonder product, zoals jullie weten heb ik mega veel skincare producten gebruikt. Maar zo één als deze ben ik nog niet eerder tegengekomen. Ik dacht namelijk eerst dat het een soort peeling/scrub was. Boy, was I wrong. Het is namelijk een superfood die je dóór je huidverzorgingsproduct heen gebruikt. Je gebruikt het in de avond of ochtend gemengd met je moisturiser, olie of serum.
De poeder bevat natuurlijk Vitamine C en dat heeft veel voordelen voor de huid. Denk aan: Anti-aging, vermindering van hyperpigmentatie, het verhelderen van de huid, het verminderen van acné en/of littekens en het beschermen tegen zonneschade.

GEBRUIK: Eerlijk gezegd reageer ik snel op huidverzorgingsproducten met Vitamine C. Ik krijg er pukkeltjes van. Bij dit product heb ik dat niet! Als je nog niet gewend bent aan Vitamine C dan moet je het echt opbouwen en dus beginnen met weinig. De poeder is heel fijn, maar heeft toch een ietwat peelende werking. Daarom vind ik het fijn om deze te gebruiken in de avond. De poeder lost uiteindelijk op ene voelt en ziet er niets meer van.

SWATCHES

COMME ÇA SKINCARE: LE GLOW COLLECTION
COMME ÇA SKINCARE: LE GLOW COLLECTION

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

COMME ÇA SKINCARE: LE GLOW COLLECTION

Comme Ça is verkrijgbaar via de officiële webshop. Hier vind je ook alle informatie over het merk, de producten en de ingrediënten.

Prijzen:

  • Le Mini Glow Collection €115
  • La Prickly Pear Seed Oil €94.95
  • Le Youth Sérum €74.95
  • La Vitamine C Powder €59.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May