CBD is iets dat ik persoonlijk nog niet eerder heb geprobeerd. Ik ben een latertje dat klopt. Daarom begin ik bij het proberen van CBD Skincare. Iets dat helemaal in mijn straatje past. In dit artikel zie je de Happy CBD Face Serum en de Anti-Age crème. Kijk je mee?

HAPPY CBD

HAPPY CBD SKINCARE

CBD Skincare

Happy CBD is een merk dat producten maakt en verkoopt met, uiteraard, CBD olie.  Je kunt er terecht voor allerlei soorten producten. Denk aan de alom gebruikte CBD olie, maar ook producten met CBD voor bijvoorbeeld lifestyle, sport en natuurlijk beauty. Ik ga het met jullie hebben over CBD Skincare!

Happy CBD werkt uitsluitend met hoogwaardige full spectrum CBD en de olie wordt verrijkt met extra terpenen. Dit zijn organische, aromatische stofjes die van nature in duizenden plantensoorten voorkomen.
De onderlinge werking van CBD olie en terpenen versterken elkaar, waardoor je optimaal van de werkzame stoffen in de CBD druppels profiteert.
Ook tof om te weten is dat bij iedere bestelling het goede doel wordt gesteund. Meer informatie vind je natuurlijk op de website.

FABULOUS FACE SERUM

HAPPY CBD SKINCARE

Mag ik als eerste even melden dat ik de look van Happy CBD geweldig vind! Al die super leuke kleurtjes, ik word er instant vrolijk van. En let op de houten details van de deksels/doppen, you can only love it.
Maar door naar het Fabulous Face Serum. Dit serum is een efficiënt anti-age serum gericht op de 30+ huid.
Het serum is verrijkt met het HyActive dat in de diepere lagen van de huid komt. Ook is het rijk aan rijk is aan peptiden, essentiële lipiden en hyaluronzuur dat natuurlijk zorgt voor stevigheid van de huid.
Speciaal hieraan is natuurlijk de toevoeging van een full spectrum CBD dat zorgt voor een betere opname van de 100% natuurlijke ingrediënten zoals: vitamine E, niacinamide (vitamine B3), hyaluronzuur, amandelolie en jojoba-olie.

HAPPY CBD SKINCARE

Het belooft:

 • Een sterk verbeterde huidbarrière
 • Een optimaal gehydrateerd gezicht
 • Vervaging van rimpels en ouderdomstekenen
 • Een soepele maar strakke gezichtshuid
 • Antioxiderende werking en ontstekingsremmend
 • Vermindering van huidproblemen (acne, dermatitis, irritaties, eczeem etc.)
HAPPY CBD SKINCARE
HAPPY CBD SKINCARE

Het serum komt in een mooi gevormde flacon met een pipet. Hierdoor is het gemakkelijk om te doseren. Een pipet is genoeg om het op je hele gezicht aan te brengen.
Qua geur vind ik het een neutrale en subtiele geur die fijn ruikt. Totaal niet heftig dus. Ik verwachtte (waarom weet ik niet) een geur van wiet. Maar die is er dus totaal niet.
De textuur is romig maar toch melk-achtig, het trekt snel in de huid en de huid voelt meteen gehydrateerd aan. Ik ben erg benieuwd naar resultaat op de langere termijn. Dit laat ik jullie absoluut nog weten over een paar weken!

MOISTURIZING ANTI-AGE CRÈME

HAPPY CBD SKINCARE

Het volgende CBD Skincare product is de Moisturizing Anti-Age Crème met 2% CBD-olie. Deze crème wordt omschreven als een efficiënte hydraterende anti-age crème, speciaal ontwikkeld voor de 30+ huid. Perfect voor een 35-jarige als ik dus.
Ook deze crème is verrijkt met het nieuwe HyActive dat ervoor zorgt dat het tot in de diepere lagen van de huid komt. De toegevoegde peptiden en essentiële lipiden geven stevigheid en bescherming aan de huid. Daarnaast bevat het de ingrediënten shea butter, vitamine C en Leontopod Stems
En ook hier zorgt de toegevoegde CBD voor een betere opname!

HAPPY CBD SKINCARE

Het belooft:

 • Stimuleert de aanmaak van collageen en voorkomt de afbraak ervan
 • Hydrateert intens en geeft een egale teint
 • Verstevigt en vermindert rimpels en lijntjes
 • Beschermt de huid via krachtige antioxidanten tegen huidveroudering
HAPPY CBD SKINCARE
HAPPY CBD SKINCARE

De crème zit in een fijne grote pot waar je vrij lang mee kan doen. De crème is namelijk mega romig waardoor je weinig nodig hebt per keer. Hij brengt ook heerlijk aan en smeert lekker uit zonder je huid vettig te maken maar wél te hydrateren. Dat is iets wat ik zelf altijd belangrijk vind aan een crème.
De geur is hetzelfde als het serum, subtiel en neutraal waardoor je merkt dat het een 100% natuurlijk product is zonder gekke parfums of andere synthetische stoffen.
Ook hier ga ik jullie nog een update over geven na enkele weken! Dus keep an eye on maycate.com!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN HAPPY CBD

HAPPY CBD SKINCARE

Happy CBD is natuurlijk verkrijgbaar via de webshop. En is super betaalbaar! Hier vind je ook alle informatie die je nodig hebt over CBD zelf, de producten en de ingrediënten van deze fijne beauty producten!

Prijzen:

 • Fabulous Face Serum €29.95 (30ml)
 • Moisturizing Anti-Age Crème €49.95 (50ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $
Disclaimer

May