Een natuurlijk huidverzorgingsproduct dat je beschermt tegen de zon. Dat zijn de producten van IK Skin Perfection. Een prachtig merk met 100% natuurlijke ingrediënten. En zoals jullie wellicht weten, daar hou ik van! Kijk je mee?

IK SKIN PERFECTION

IK SKIN PERFECTION: ZONBESCHERMING

Ik Skin Care

IK Skin Perfection is een merk dat gelooft in de schoonheid van iedereen. Hun missie is om natuurlijke schoonheid te versterken met bewezen effectieve skincare.  En dit alles ontwikkeld in harmonie met de natuur.
Zo denken zij aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en gebruiken zij alleen 100% pure, krachtige, organische ingrediënten.

Hierdoor zijn de producten zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid, ze bevatten namelijk geen huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in de producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft.

Ze hebben een ontzettend mooie en uitgebreide collectie van skincare. Denk hierbij aan reiniging, huidverzorgingscrèmes, SPF producten, producten voor het lichaam en zelfs kaarsen!
In dit artikel probeer ik de zonbescherming met SPF.

ZONBESCHERMING SPF50

IK SKIN PERFECTION: ZONBESCHERMING

Ik start met deze lekkere grote flacon. De IK SUN SPF 50+.
Deze wordt omschreven als een krachtige en hydraterende zonnecrème die je optimaal beschermt tegen de zon.
De SUN SPF 50+ heeft een UVA én UVB zonbescherming met een factor van 50. Het gaat huidveroudering tegen en geeft je een zachte en gladde huid.
Dit product is pH-huidvriendelijk, dermatologisch getest en perfect in te zetten na intensieve (kuur)behandelingen.

IK SKIN PERFECTION: ZONBESCHERMING
IK SKIN PERFECTION: ZONBESCHERMING

Als eerste wil ik zeggen dat ik deze crème écht heel fijn vind. De flacon heeft een spuitsysteem waardoor je het rechtstreeks op de huid kunt sprayen. Het is een vloeibare, melk-achtige substantie dat prettig uitsmeert op het lichaam en totaal niet plakkerig is. Het trekt ook snel in en geeft inderdaad hydratatie.
De geur is prettig. Neutraal met een vleugje poeder-achtige geur, als je snapt wat ik bedoel.
Door de hoge factor is deze flacon dan ook perfect voor de huid die snel verbrand of voor de eerste zonnestralen van het jaar. Waar bijna iedereen wel verbrand (kijk maar naar de afgelopen dagen!).
Een factor 50 klinkt alsof je er niet bruin van wordt. Ik heb me ermee ingesmeerd en ben gewoon lekker verkleurd zonder te verbranden. Precies wat ik wilde dus!

MINERAL SPF 30

IK SKIN PERFECTION: ZONBESCHERMING

De Mineral SPF 30 is een minerale zonbescherming voor het gezicht. Deze wordt omschreven als krachtig en hydraterend. De crème heeft een minerale suncreen die een optimale UVA en UVB bescherming biedt en prettig aan te brengen is.
Ook belooft het geen witte waas achter te laten (heel fijn). Dit product is vegan, waterresistent, herstelt de vochtbalans, helpt pigmentvlekken te voorkomen en rimpels te verminderen én tast het zeeleven en koraal niet aan. To be honest, ik vind het geweldig klinken.

IK SKIN PERFECTION: ZONBESCHERMING
IK SKIN PERFECTION: ZONBESCHERMING

Deze flacon heeft een pomp systeem. In principe heb je met 1 pompje wel genoeg voor het hele gezicht. Zelf doe ik er toch altijd twee, to be sure.
De factor 30 is hoog genoeg om geen schade aan te richten op de huid en je toch lekker te laten kleuren. Ook dit product heeft een fijne geur en trekt snel in. Ook geen plakkerige bende dus en inderdaad géén witte waas!
Ook zorgt het niet voor een glimmend en glanzend gezicht, wat ik zelf ook altijd wel prettig vind.
Hierdoor is het ook geschikt om onder je make-up aan te brengen. Je make-up glijdt er niet af en wordt ook niet vettig op de huid.
Ook prettig zijn de toegevoegde antioxidanten zoals druivenpitolie en groene thee, die de huid beschermen tegen veroudering en zonschade. Kortom, mij bevalt deze crème prima!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

IK SKIN PERFECTION: ZONBESCHERMING

IK Skin Perfection is verkrijgbaar via de webshop. Hier vind je ook alle informatie over het merk en de producten. Zeker de moeite waard om alles even te bekijken. Ze hebben namelijk hele mooie dingen en ik weet wel zeker dat dit niet de laatste producten zijn die ik van het merk ga proberen!

Prijzen:

  • SUN SPF 50 Lichaam €41.90 (200ml)
  • MINERAL SPF 30 Gezicht €29.90 (50ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May