Vanwege het 111-jarige bestaan (OMG JA ZOLANG AL) van Douglas hebben zij een prachtige set uitgebracht in samenwerking met Morphe. Zie hier het resultaat! Vier blendingpenselen voor het creëren van een prachtige ooglook. Let’s go!

MORPHE brushes douglas make-up

MORPHE

Ik ga kort het merk Morphe even voorstellen voor de mensen die het nog niet kennen of het graag willen weten.
Het merk is ontstaan tussen de artiesten en influencers in L.A. Ze begonnen daar met het ontwikkelen en verkopen van professionele, maar toch betaalbare make-up kwasten.
Vervolgens gingen zij door en creëerden ook nog prachtige oogschaduw pallettes, lipproducten en nog veel meer. Ze staan bekend vanwege hun toffe samenwerkingen met de Morphe babes (influencers en artiesten) en zijn voor mij in ieder geval mijn favoriete penselenmerk!

DOUGLAS 111 ANNIVERSARY PENSELENSET X MORPHE

MORPHE brushes douglas make-up

Dus ja, Douglas bestaat inmiddels al 111 jaar. Ongelooflijk lang al! En eerlijk gezegd, better than ever!
Om dit te vieren hebben zij in samenwerking met Morphe deze hele fijne penselen set uitgebracht met vier blendingpenselen voor het oog.

De set bevat:

  • M433 Professioneel, stevig en zacht blending penseel
  • M441 Professionele, stevige blending penseel voor de arcadeboog
  • M434 Blending buffer penseel
  • M330 Blendingpenseel voor de arcadeboog
MORPHE brushes douglas make-up
MORPHE brushes douglas make-up

Ik ben sowieso al fan van de Morphe oogschaduw brushes. Deze gebruikte ik al jaren en blijf ik gebruiken. Deze set is dus voor mij echt een cadeautje.
Mijn favoriete kwasten zijn de M441 en de M330. De eerste is een heerlijke fluffy kwast waarmee je de oogschaduw heel natuurlijk kan blenden op het ooglid en de arcadeboog. De tweede is een iets puntige kwast waarmee je de crease heel goed kan pakken en blenden met een wat donkerdere kleur.
De andere twee zijn perfect voor het ooglid en het aanbrengen van meer pigment. De set is te koop voor maar €15 en dat is dus zeker een koopje!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MORPHE brushes douglas make-up

Het merk Morphe is te koop bij Douglas. Je kunt de fysieke winkel bezoeken maar ook online kun je terecht voor deze fijne musthaves.

Prijs:

  • Douglas 111 Anniversary Penselenset x Morphe €15

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May