Beauty Pillow is een merk dat we inmiddels allemaal wel kennen. De satijnen kussenslopen die wonderen doen voor huid en haar. Maar ze hebben nu ook een Sleep Mask, uiteraard van satijn met heel veel voordelen voor je huid én je slaap! Kijk je mee?

BEAUTY PILLOW

BEAUTY PILLOW SLEEP MASK

Beauty Pillow is het merk waar je vast wel van hebt gehoord. In 2013 werd dit pareltje geïntroduceerd en is eigenlijk niet meer weg te denken uit de beauty wereld.
Het merk is bekend geworden met de satijnen kussenslopen. Maar heeft nu ook Slaap maskers, satijnen lakens en natuurlijk gezichtsmaskers die in deze tijd niet meer weg te denken zijn.
In dit artikel ga ik de Sleep Mask uitproberen!

LUXURY SILK MASK

BEAUTY PILLOW SLEEP MASK

Sleep mask

Een derde van onze tijd brengen we slapend door. In mijn geval misschien wel de helft van mijn leven. De kussenslopen zijn een uitkomst voor huid en haar maar de volgende stap is het beter beschermen van de huid rondom de ogen. Met dit Sleep Mask wordt de huid op die plek beter beschermd en voorkom je rimpeltjes en slaap- plooien en wordt de werking van huid- en haarverzorgings- producten versterkt. Bijkomstigheid is dat je ook nog eens beter slaapt, dus meer energie hebt wanneer je wakker wordt!
Het masker is gemaakt van heerlijk zachte, pure Mulberry zijde, zo zacht dat het huid- en haarbeschadigingen voorkomt. Ook is het masker hypo-allergeen, heeft ademend vermogen en geeft een luxueus gevoel.
De zijde van het masker zorgt ervoor dat de huid ’s nachts niet uitdroogt en geeft minder frictie dan bij het slapen op bijvoorbeeld een katoenen kussensloop.

BEAUTY PILLOW SLEEP MASK
BEAUTY PILLOW SLEEP MASK

Ik heb gekozen voor de zwarte variant van dit Sleep Mask, maar ze zijn verkrijgbaar in de kleuren marble, champagne, pink en silver.
Ik vind een slaapmasker heerlijk en deze is perfect, juist door het zachte zijde voel ik niet dat ik een slaapmasker op heb. Ook heb ik het idee dat mijn wimpers worden beschermd door het masker en minder snel afbreken op mijn kussen.
Ook ideaal is het om mee te nemen op reis. In het vliegtuig of een hotelkamer waar het nooit helemaal donker wordt.
Prettig is ook dat het masker gewassen kan worden op 30 graden en je het kunt opbergen in het luxueuze uitziende doosje!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BEAUTY PILLOW SLEEP MASK

Natuurlijk is het Luxury Sleep Mask te koop bij de officiële webshop van Beauty Pillow. Trouwens ook super leuk dat je dekbed overtrekken kunt bestellen van satijn. Dan maak je het helemaal af qua luxe gevoel!

Prijs:

  • Luxury Silk Mask €23.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May