De nieuwste geur van Oscar de la Renta is Alibi. En zonder grappen, het is mijn aller-aller favoriete geur op het moment! Een super fijne en zachte, maar sensuele geur die perfect is voor de zomer. En daar zie je in dit artikel alles over!

OSCAR DE LA RENTA

OSCAR DE LA RENTA - ALIBI PARFUM

In de jaren ’70 droomde Oscar de la Renta over het creëren van een parfum dat het succes en de verfijning van zijn ontwerpen tot de verbeelding liet spreken.

In 1977 was het zover en creëerde de la Renta “Oscar”. Een chic, elegant en vrouwelijk feestje. Een bloemig boeket met accenten van kruidnagel en koriander. Zijn inspiratie kwam van de tuinen in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) en dan met name van de ylang-ylang bloesem.

OSCAR DE LA RENTA - ALIBI PARFUM

ALIBI PARFUM

De geur Alibi staat voor de moderne vrouwelijkheid: Hoewel zij elegantie en chic uitstraalt, kan ze absoluut haar mannetje staan. Dus het contrast tussen vrouwelijke sensualiteit en zelfverzekerde, vrijgevochten floraliteit.
De geur opent met een fris citrusakkoord van mandarijn en gemberbloesem, in het hart vind je elegante vanilleorchidee en heliotroop. Vervolgens vind je in de basis een combinatie van sensuele muskus, praline en amberhout.

De flacon is een plaatje, deze is geïnspireerd op de iconische handtas van Oscar de la Renta.
Het gezicht van deze heerlijke parfum is de prachtige Irina Shayk, de muze van het modehuis.

OSCAR DE LA RENTA - ALIBI PARFUM
OSCAR DE LA RENTA - ALIBI PARFUM
OSCAR DE LA RENTA - ALIBI PARFUM

Ik vind de flacon echt prachtig en hij staat super mooi op een kastje, de tafel of waar dan ook.
Het parfum is in drie verschillende maten verkrijgbaar, namelijk in 30-, 50- en 100ml.
Ik houd zelf het meest van sensuele, zoete en vrouwelijke geuren en dat is deze helemaal.  De geur is het best te omschrijven als zoet en poederig. Juist door de fruitextracten en de vanille krijgt de geur die heerlijke zachte geur en de amberhout en muskus geven het kruidige aan het parfum waardoor het een krachtigheid uitstraalt.
Ik vind deze geur perfect voor de zomer, maar voor in de winter is het juist een geur dat je dan energie geeft en alles wat luchtiger maakt.
Ik krijg heel veel complimenten over de geur en mijn vriend vind hem tot nu ook de lekkerste die ik gedragen heb!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

OSCAR DE LA RENTA - ALIBI PARFUM

Oscar de la Renta is verkrijgbaar bij de onafhankelijke parfumerie. Denk hierbij aan Douglas maar ook fragrantica.nl!

Prijzen:

  • Alibi Eau de Parfum €45 (30ml), €65 (50ml) en €85 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May