Skincare of badkamer musthaves, je ziet het overal voorbij komen. Yep, ook bij mij. Maar ik ben echt een fan van het merk The Ordinary. Je hebt er vast al eens van gehoord. Een mega betaalbaar en superfijn merk dat producten heeft die écht doen wat ze zeggen. Kijk je mee?

BADKAMER MUSTHAVES

THE ORDINARY

BADKAMER MUSTHAVES VOOR EEN MOOIE HUID

Eigenlijk vrij gek dat ik nog niets over The Ordinary heb geschreven. Dit merk heeft namelijk de beste serums!
De collectie heeft producten voor mannen én voor vrouwen. Inmiddels ook wel bekend onder het grote publiek en mega populair. Snap ik ook, want de producten zijn fijn, werken echt en zijn super betaalbaar.
Zo is mijn favoriet het Retinol serum. Deze is in verschillende concentraties verkrijgbaar, maar ik adviseer je om met de laagste te beginnen. Namelijk de 2%.
Retinol werkt anti-aging en richt zich op onregelmatigheden van de huid. Het vermindert en voorkomt dus fijne lijntjes en rimpeltjes. Maar zorgt er ook voor dat poriën minder zichtbaar worden en dat de huid egaler en frisser oogt.
De toegevoegde Squalene zorgt voor intense hydratatie waardoor je huid heerlijk soepel aanvoelt.
Ik raad je aan om dit product in de avond te gebruiken omdat je huid er in het begin misschien nog aan moet wennen.
Soms hoor ik dat mensen in de eerste week wat pukkeltjes kunnen krijgen, dit is normaal! Je huid went aan de retinol en hier moet je eventjes doorheen!

BADKAMER MUSTHAVES VOOR EEN MOOIE HUID

Een ander product dat ik erg fijn vind van The Ordinary is het Hyaluronic Acid Serum. Ook deze komt in verschillende gradaties en wederom raad ik aan om te beginnen met de laatste. 2% zoals je hierboven op de foto ook ziet.
Natuurlijk bevat het serum Hyaluronzuur maar zit er ook Vitamine B5 in. Dit zorgt voor hydratatie van het huidoppervlak. Hyaluronzuur staat natuurlijk bekend om de anti-verouderingswerking en is het perfect voor een vochtarme en/of droge huid.

Wat ik trouwens zelf erg fijn vind is dat The Ordinary geen parabenen, sulfaat, siliconen of alcohol in hun producten heeft.
En als kers op de taart testen zij nooit op dieren!
Het merk heeft voor ieder huidtype en ieder huidprobleem wel een mooi product. Van doeltreffende anti-aging producten tot talg regulerende serums die een vette huid balanceren.

BADKAMER MUSTHAVES #2: SPIEGELS

BADKAMER MUSTHAVES VOOR EEN MOOIE HUID

Om echt het beste uit je huid te halen en je make-up het mooist uit te laten komen is het belangrijk dat je een goede spiegel hebt. Maar er zijn zoveel make-up spiegels dat je door de bomen het bos niet mee ziet.
Zo is in de badkamer vrijwel altijd een slechte verlichting aanwezig (in de mijne in ieder geval wel) en biedt een spiegel met verlichting de uitkomst!  Op deze manier loop je dus niet met een gekke foundation streep rond zonder dat je het weet (we’ve all been there).
Ook erg handig is een spiegel die kunnen uitvergroten. Vaak vind je op een spiegel een kleinere spiegel die dit extraatje heeft. Hiermee kun je heel goed je wenkbrauwen epileren of de precieze make-up aanbrengen zoals je mascara of eyeliner. Sowieso een musthave voor de badkamer dus!

May