De nieuwe trend van nu is het layeren van parfum. Door verschillende parfums met elkaar te mixen creeer jij je eigen unieke geur. De populaire en heerlijke Bodyshop Musk geur heeft nu de White Musk Elements. Speciaal om te layeren! Kijk je mee?

THE BODYSHOP

THE BODYSHOP MUSK PARFUM LAYERING

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig! Ook een leuk nieuwtje is dat The Bodyshop inmiddels helemaal vegan is! Yay!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

THE BODYSHOP MUSK

THE ICON: WHITE MUSK

THE BODYSHOP MUSK PARFUM LAYERING

The Bodyshop Musk lijn is al jaren bekend én ongekend populair. De White Musk geur is namelijk een mix van rozen, jasmijn, warme kruiden en ambertonen.
De geur wordt omschreven als licht en fris maar met een krachtig effect.
Ze is verkrijgbaar in een eau de toilette en in eeneau de parfum, dus je kan kiezen wat jij het prettigst vindt om te dragen. Zelf ga ik altijd voor een eau de parfum maar als ik toch ga layeren dan gebruik ik liever een eau de toilette!

PARFUM LAYERING

THE BODYSHOP MUSK PARFUM LAYERING

Zoals ik al zei is het layeren van parfum op het moment hot en happening en The Bodyshop kan natuurlijk niet achterblijven.
Ze hebben daarom voor de meest populaire geur (The Bodyshop Musk) drie layering elementen gemaakt.
Op deze manier kun je jouw eigen unieke geur creëren die perfect past bij jou! Ik hou ervan, want zo kun je ook afwisselen en je geur richten op de mood waarin je je op dat moment in bevindt.
Hieronder laat ik de drie layering toppers zien die je kunt gebruiken bij de White Musk geur.

LOVER

THE BODYSHOP MUSK PARFUM LAYERING

De eerste topper is de White Musk® Lover Fragrance Layering Topper en wordt omschreven als een warme en bloemige geur. De Top Layers zijn overigens allemaal een eau de parfum.
De kruidige roze peper, poederige orris en houtachtige ambrette vormen de basis van deze geur en is perfect voor de bloemige parfum liefhebbers onder ons.
Gecombineerd is het een heel zachte en poederige maar duidelijk bloemige geur. Hoewel ik persoonlijk niet van de bloemige geuren ben vind ik deze wel lekker. Waarschijnlijk komt dat door de musk basis die alles net iets krachtiger maakt.

RADICAL

THE BODYSHOP MUSK PARFUM LAYERING

De volgende topper is de White Musk® Radical Fragrance Layering Topper en is een meer groene en aardse geur. De geurnoten zijn aromatische basilicum, frisse petitgrain en groene vetiver waardoor het heerlijk natuurlijk en groen ruikt.
De geur is fris maar toch ‘aards’. Alsof je in de moestuin aan het werk bent, er net is gemaaid en de bloemen grassen allemaal bloeien en uitkomen.
Ik ruik zelfs een ietwat citrusachtige geur waardoor het ook nog iets fruitigs heeft. Maar misschien is dat alleen mijn eigen neus en geur. Ik vind deze erg lekker voor in de lente en de zomer!

FREE

THE BODYSHOP MUSK PARFUM LAYERING

De laatste is de White Musk® Free Fragrance Layering Topper en is een koele, minerale geur. Hierin vind je aromatische elemihars, madeliefjes en sandelhout.
Mij doet de geur denken aan een heerlijke vakantie aan het strand waar de zon onder gaat en de natuur op haar mooist is. Het is echt een frisse geur maar toch zwoel en krachtig vanwege de sandelhout die erin zit. De madeliefjes zorgen weer voor een zachtere en zoetere ondertoon.

Mijn favoriete geur is toch de ‘Lover’ topper en dat is de bloemige geur. Het is juist een heerlijk frisse bloemengeur die juist oppept in plaats van een zware oma bloemengeur en I like it a lot.
De andere toppers vind ik ook heerlijk en zal ze zeker gebruiken. Ik moet zeggen dat ik het een fijne toevoeging vind aan de White Musk parfum. Op een gegeven moment wil je toch weer eens iets anders. En de iconische The Bodyshop Musk hoeft dan niet te verdwijnen maar kun je lekker combineren met één van de drie toppers!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

THE BODYSHOP MUSK PARFUM LAYERING

Natuurlijk is dit allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.

Prijzen:

  • White Musk EdP €36 (30ml)
  • White Musk EdT €20 (30ml)
  • White Musk Layering Topper €15 per stuk (15ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May