Ooit gehoord van Paddenstoel Supplementen? Vast wel, want het is een grote opkomende trend in Nederland. Pure, biologische en natuurlijke supplementen die aangepast kunnen worden op jouw lifestyle klinkt namelijk super goed. In dit artikel leg ik je uit wat voor verschillende paddenstoel supplementen er zijn en waar je op moet letten. 

WAT ZIJN PADDENSTOEL SUPPLEMENTEN EN WAT DOEN ZE VOOR MIJ?

PADDENSTOEL SUPPLEMENTEN

Al eerder schreef ik een artikel over de paddenstoel Cordyceps. Maar dit is maar het topje van de ijsberg, want er zijn maar liefst 140.000 unieke paddenstoelen die allemaal een eigen werking hebben. Hiervan kennen wij de werking van maar 15.000 soorten. waarvan er 800 worden erkend met hun medicinale werking.
De paddenstoelen trend komt vooral voort uit het feit dat deze supplementen soort puur biologisch en natuurlijk is.
We willen allemaal het beste voor ons lichaam en daarom kiezen we voor de natuurlijke varianten van allerlei soorten producten. Denk aan ingrediënten van skincare, je voeding, maar nu dus ook supplementen.

De paddenstoelen vallen onder het schimmelrijk van de natuur en iedere paddenstoel is anders en uniek in zijn soort.  Zo bevatten ze allemaal weer een uniek profiel van voedingsstoffen, mineralen en vitaminen.
De hoeveelheid hiervan verschilt ook weer per soort en zo kun jij zien welke soort voor jou het beste kan worden ingezet!

WAT ZIJN PADDENSTOEL SUPPLEMENTEN EN WAT DOEN ZE VOOR MIJ?

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ HET AANSCHAFFEN VAN PADDENSTOEL SUPPLEMENTEN?

Het is natuurlijk altijd belangrijk om te kijken waar jij jouw supplementen koopt. Je wil ze het liefst zo natuurlijk mogelijk en zo puur mogelijk.
Niet alle verkopers zijn daar altijd even op in, maar het is belangrijk dat ze gecertificeerd zijn. Dit vind je vaak terug op de website van de verkoper. Het is ook belangrijk dat er transparantie is. Kijk er dus naar of alle informatie over de ingrediënten, testen en analyses beschikbaar zijn voor jou als klant.
Zo heeft Pure Mushrooms alle informatie openbaar staan en kun je zelfs pe batchnummer een PDF downloaden waarin alle informatie staat over jouw product!

ENKELE SOORTEN PADDENSTOELEN

Nu is het natuurlijk belangrijk dat jij kiest voor een paddenstoel supplement dat bij jou past.
Zo heb je bijvoorbeeld de Chaga paddenstoel, eigenlijk een parasiet voor de Berkenboom. Misschien ken je de naam Berkenweerschijnzwam? Dat is de Chaga!
De paddenstoel oogt heel normaal (zie de foto hieronder links), maar van binnen is de kleur prachtig oranje en zit boordevol krachtige stoffen. Zo ondersteunt de Chaga bij het verbeteren van de vitaliteit, geeft het je immuunsysteem een boost, versterkt het lichaam en de elasticiteit van de huid, helpt bij hart- en vaataandoeningen en remt ontstekingen.

WAT ZIJN PADDENSTOEL SUPPLEMENTEN EN WAT DOEN ZE VOOR MIJ?
WAT ZIJN PADDENSTOEL SUPPLEMENTEN EN WAT DOEN ZE VOOR MIJ?

Hierboven rechts zie je de prachtige Lion’s Mane. Deze paddenstoel wordt in Japan ook Bergpriester genoemd. Deze soort wordt al lange tijd gebruikt om de functies van de geest te herstellen en te ondersteunen.
Het is een ontzettend mooie paddestoel om te zien en heeft ook hele mooie functies voor jou! Zo helpt het bij het verbeteren van het geheugen, focus en concentratie, het verminderen van angst en depressies, kan helpen bij dementie of geheugenproblemen en werkt ter ondersteuning van het maag- en darmstelsel.

NIEUW: CORDYCEPS PADDENSTOELEN!

Vervolgens is er deze mooie paddenstoel Cordyceps. Hierover heb ik al een artikeltje geschreven.
Deze paddenstoel kan goed worden ingezet als je last hebt van vermoeidheid, een verbeterde zuurstofopname wilt (bij bijvoorbeeld sport), een betere longfunctie, extra energie nodig hebt, de vruchtbaarheid wil stimuleren en de functie van de nieren wil verbeteren.

VERKRIJGBAARHEID

De mooiste en puurste paddenstoel supplementen zijn in poeder- en capsulevorm verkrijgbaar bij Pure Mushrooms. Zij zorgen voor de beste kwaliteit zonder dat de natuur daardoor wordt ontregeld.
Alles wordt gekweekt in speciale paddenstoelenboerderijen die midden in de oerbossen te vinden zijn in China. Ze staan vrij met een optimaal klimaat, schone lucht en bodem en worden dus niet verontreinigt door fabrieken en steden.
Ze zijn Biologisch en Vegan gecertificeerd en hebben een mooi aantal certificaten waardoor je weet dat je kwaliteit aanschaft en alles biologisch wordt gemaakt!

 

 

$
Disclaimer

May