Nog niet eerder heb ik een artikel over Jardin Bohème geschreven. Dus get ready, want hier vind je de parfum die in mijn top 5 lijstje staat. Hou jij van zomerse geuren? Kokos, exotische bloemen of juist citrus en spicy-achtige geuren? Kijk dan even verder, want deze betaalbare geuren mag je niet missen!

Jardin Boheme parfum

JARDIN BOHÈME

Jardin Bohème betekent Boheemse tuinen en zo kun je dit merk ook het beste omschrijven.
Ze neemt je namelijk mee op een reis naar een mysterieuze, betoverende tuin. Met unieke aroma’s van zoete bloemen tot frisgroen tot weelderig, sappig fruit – sprankelt het merk een sprankelende verwachting om op elke hoek iets onverwachts moois te ontdekken.
Het merk heeft echt heerlijke parfums en lichaamsverzorging maar ik heb ook ooit een geurkaars van het merk gehad en die was hémels!
In dit artikel laat ik de Escapade zomer geuren aan jullie zien en vertel ik wat ik ervan vind.

ESCAPADE EXOTIQUE

Jardin Boheme parfum

De Jardin Bohème Escapade Exotique is écht een zomergeur vanwege de geur die zoet is als exotische bloemen zo omhullend als een vloeiende zomerjurk en zo sensueel als een huid die door de zon wordt gekust. Prachtig omschreven nietwaar?
De heerlijke frisheid van kokoswater ontmoet de zoete tonen van Caribische tiarebloemen. In de basis onthullen de zachte aroma’s van sandelhout en tonkaboon een warm en allesomvattend aura – een sensuele creatie van bloemige en fruitige tonen.

Jardin Boheme parfum
Jardin Boheme parfum

Deze geur staat deze zomer in mijn top 5 lijstje!
Omdat het een eau de Parfum is blijft de geur ook heerlijk lang hangen en dat is iets wat ik altijd graag wil. Een zachte, zomerse geur maar wel eentje die je de hele dag ruikt.
De geur doet mij denken aan vakanties in het buitenland met mooie witte stranden en prachtige natuur. Ik ruik vooral een kokos-achtige geur hoewel ik die niet zie staan in de noten.
De geur is zo heerlijk zacht, bloemig en exotisch. Ik hou ervan! Ik spray het ook een beetje in mijn haar zodat ik het iedere keer weer ruik als mijn haar beweegt!

ESCAPADE SOLAIRE

Jardin Boheme parfum

De volgende geur is de Jardin Bohème Escapade Solaire. Ik zie hem nog niet op de Nederlandse website van Douglas staan, maar hij is wel te bestellen via de Duitse Douglas. Hij komt vast binnenkort ook hierheen.
Deze geur wordt omschreven als tintelende warme zonnestralen op de huid, zo gelukkig als een stralende glimlach en zo stralend als een stralende zomerdag.
Acacia en vanille-orchidee versmelten in de compositie met de frisheid van waterlelies, terwijl de zachte tonen van aloë vera en lotus het nootachtige aroma van amandelbloesems accentueren. Op de achtergrond nodigt een vleugje amber, gecombineerd met sandelhout en musk uit om te dromen. De geur is een mooie combinatie van kruidige en bloemige tonen.

Jardin Boheme parfum
Jardin Boheme parfum

Hoewel de Exotique variant mij meer aanspreekt, vind ik dit ook een heerlijke geur. Door de citrus geuren is het juist een hele frisse geur die mij wakker maakt en energie geeft. De amandelbloesem zorgt er juist weer voor dat het zoetige ook terugkomt in de parfum.
Deze parfum draag ik het liefst op de dagen dat ik geen make-up draag en lekker natuurlijk door het leven loop.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Jardin Boheme parfum

Jardin Bohème is verkrijgbaar bij Douglas. Zoals ik al aangaf is de Solaire nog niet op de Nederlandse website te vinden maar dit zal snel gaan veranderen neem ik aan.
Wat mij opvalt zijn de mooie betaalbare prijzen voor deze eau de Parfums. De kwaliteit is namelijk goed en de geuren heerlijk! Zeker een aanrader om jezelf of een ander cadeau te doen.

Prijzen:

  • Jardin Bohème Escapade Exotique €34 (50ml)
  • Jardin Bohème Escapade Solaire €34 (50ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May