De zomer is eindelijk aangebroken. Hoewel de zon niet altijd schijnt, zijn de temperaturen al heerlijk. En voor deze zomer heb ik een rijtje met alle zomermusthaves die je deze zomer in je hand-, strand-, of rugtas moet hebben!

DE ZOMERMUSTHAVES

#1 DROOGSHAMPOO

Zomer Musthaves
Zomer Musthaves

In de zomer heb je niet altijd zin en tijd om je haar goed te wassen (guilty). Zeker op vakantie heb ik dat probleem nog wel eens. Handig om dan je haar op te frissen is een droogshampoo en om het af te maken is er nu zelfs een droogshampoo die je inde nacht een goede detox geeft.
De Colab Dreamer is een droogshampoo met de geur van katoen en muskus en verzorgt tegelijkertijd je hoofdhuid.
Super leuk vind ik de Colab Overnight Renew droogshampoo. Deze werkt namelijk tijdens je slaap! Het absorbeert het vet en verzorgt de hoofdhuid waardoor je haar de volgende dag lekker fris is.

#2 TANNING MOUSSE

Zomer Musthaves
Zomer Musthaves

De volgende op het lijstje van zomermusthaves is de St. Moriz Tanning Mousse. Deze zijn in verschillende tinten verkrijgbaar, in dit artikel zie je de medium. Ideaal om een mooie bruine teint te krijgen als je deze nog niet hebt. Deze mousse zorgt voor een egale kleur en bevat olijfmelk en Vitamine E dat zorgt voor een gehydrateerde huid. Voor het allerbeste resultaat breng je de mousse aan met de superleuke Tanning Mitt met kusjes design.

#3 BODYMIST

Zomer Musthaves
Zomer Musthaves

Kende jij dit merk al? Het heet So…? Ik kende het nog niet, maar het ziet er superleuk uit. Deze fruitige bodymist genaamd Majorca Love neemt je even mee naar dat mooie strandje op Mallorca. Deze bodymist heeft een heerlijke geur van zoete vanille en musk. Superfijn om mee te hebben op warme dagen om jezelf te verfrissen en weer een lekkere geur te geven!
Er zijn verschillende soorten mists verkrijgbaar :-).

#4 MASKERTJES

Zomer Musthaves

Altijd fijn om te gebruiken zijn gezichtsmaskertjes. Hiermee kun je je eigen spa-momentje creëren op vakantie of gewoon thuis of bij je vriendinnen.
Deze Freeman Dual maskers zijn superleuk omdat ze twee verschillende maskers bevatten. Het Day/Night maske: hier kun je je dag goed mee beginnen en mee afsluiten.
Een hot/cold masker om de poriën te openen, schoon te maken en daarna weer te sluiten. En een Marble Peel-off masker die je mengt moment de pastelkleuren een marble effect te krijgen (CUTE!).

#5 EEN GOEDE LIPPENBALSEM

Zomer Musthaves

De lippenbalsems van Burt’s Bees zijn altijd goed! Wil je summer proof zijn? Dan hoort daar een lippenbalsem met een smaakje bij. Deze balm heeft een watermeloensmaakje (yummy!) maar er zijn nog veel meer smaken verkrijgbaar. Deze lippenbalsem is 100% natuurlijk en maakt je lippen weer lekker zacht en gezond!
Let wel op dat je in de ochtend je lippen ook altijd insmeert met een SPF. Hiermee voorkom je hyperpigmentatie en ook verbrande lipjes.

#6 FLOSSDRAAD

Zomer Musthaves

Huh? Flossdraad? Jazeker, een hapje hier en een hapje daar en je loopt al gauw met eten tussen je tanden rond. Of het nu zichtbaar is of niet, flossen is altijd een goed idee voor mooie en gezonde tanden.
De Gorilla Flos is oersterk en breekt niet. Hij is wel vier keer sterker dan andere flos. Ook is het draad gewaxt om soepeler te flossen. Dus get your floss on!

En dat waren de zomermusthaves for dit jaar! Als jij nog leuke tips hebt of andere goede producten dan hoor ik het natuurlijk graag en ga ik ze misschien wel uittesten en schrijf ik er een artikeltje over!
Ook op mijn Instagram komen vaak reviews in mijn stories. Dus als je mij nog niet volgt, doe dat dan nu!

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May