De nieuwe Biotherm Dagcrème is een alleskunnertje. Het beschermt, hydrateert en vermindert rimpels. Iets dat fijn klinkt toch? Ik heb de crème getest en in dit artikel vind je mijn mening over deze crème. Dus lees vooral even verder!

BIOTHERM

Biotherm dagcreme Cera Repair Barier cream

Biotherm is een merk dat we denk ik allemaal wel kennen. Het is een begrip in de wereld van de huidverzorging. Het merk laat zich inspireren door de kracht van thermale bronnen vol mineralen en andere bioactieve stoffen. Water is namelijk het element dat aan het begin van alle leven staat. Het kenmerkende ingrediënt water uit de natuurlijke bron in de Pyreneeën staat ook wel bekend als de bron van de eeuwige jeugd.
Het water is door haar unieke biologische kenmerken in optimale harmonie met de menselijke huid en heeft daarmee het vermogen deze te regenereren en te beschermen.

Biotherm dagcreme Cera Repair Barier cream

BIOTHERM DAGCRÈME

De Biotherm Cera Repair Barrier Cream is een gezichtscrème die geschikt is voor iedere dag. Geschikt voor ieder huidtype, dus zelfs voor de gevoelige huid. Het belooft de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, het verminderen en voorkomen van rimpels en irritatie en roodheid te kalmeren.
Simpel gezegd is het dus een alleskunner, een hydraterende crème die beschermt en anti-aging werkt.
Ben je geen dag- of nachtcrème mens? Deze is geschikt voor beiden. Geen gezeur meer met 100 potjes dus!

Biotherm dagcreme Cera Repair Barier cream
Biotherm dagcreme Cera Repair Barier cream

Deze Biotherm Dagcrème is heerlijk romig en vol waardoor de hydratatie heel goed voelbaar is. Het uitsmeren van de crème gaat daardoor ook gemakkelijk.
Toch trekt het snel in de huid zodat je niet lang hoeft te wachten met het aanbrengen van je make-up. Het is namelijk een prima basis hiervoor! Let wel, er zit geen SPF in. Dus je zou dit er nog overheen kunnen aanbrengen.
De geur is zó lekker, maar dat wist ik al van het merk. Ze ruiken heerlijk fris en verzorgend. Je weet wel, zoals een verzorging hoort te ruiken :-).  Ik vind het een fijne crème om als laatste in mijn skincare routine te gebruiken. Mijn huid voelt er meteen zachter door.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Biotherm dagcreme Cera Repair Barier cream

Biotherm is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Online kun je het ook aanschaffen bij onder andere Notino.

Prijs:

  • Biotherm Cera Repair Barrier Cream €51.30 (50ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May