Het is weer tijd voor een mascara review! Ben jij ook altijd op zoek naar de beste mascara? Of wil je gewoon een ooglook die net bij het moment past? Legit Lashes heeft het allebei omdat er twee verschillende mascara’s in één zitten! Kijk je mee?

HUDA BEAUTY

HUDA BEAUTY MASCARA LEGIT LASHES

Ik zal ook even kort wat vertellen over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

HUDA BEAUTY MASCARA LEGIT LASHES

LEGIT LASHES

De mascara die ik hier in deze review laat zien is de mini, deze is namelijk ideaal om mee te nemen in je handtas. Maar uiteraard is er ook een fullsize van verkrijgbaar. Wat echt ideaal is, is dat deze mascara een dubbele mascara is. Aan beide kanten vind je namelijk twee verschillende mascara’s. Ze zijn allebei intens zwart en long-lasting maar hebben wél andere eigenschappen.

HUDA BEAUTY MASCARA LEGIT LASHES
HUDA BEAUTY MASCARA LEGIT LASHES

Aan de ene kan vind je de Volume mascara. Deze bevat special fibers die de wimpers direct volume geven zonder ze te verzwaren of de haartjes hard en stijf te maken.
De andere kant bevat de Curl & Length formule. Deze bevat speciale wax en fibers om je wimpers direct langer te maken en zelfs je kleinste wimperhaartjes te laten krullen.
Wat mijn favoriet is, is moeilijk te zeggen. Ik bepaal mijn mascara namelijk aan de hand van mijn gevoel en waar ik op dat moment net zin in heb. Maar ik merk dat ik de volume mascara toch het meest pak!

VOLUME MASCARA

HUDA BEAUTY MASCARA LEGIT LASHES
HUDA BEAUTY MASCARA LEGIT LASHES

CURL & LENGTH MASCARA

HUDA BEAUTY MASCARA LEGIT LASHES
HUDA BEAUTY MASCARA LEGIT LASHES

LEGIT LASHES TOPCOAT

HUDA BEAUTY MASCARA LEGIT LASHES

Deze mascara heeft nog een fijne upgrade. Namelijk de Legit Lashes Waterproof Topcoat. Dit is een transparante gel die jouw favoriete mascara meteen waterproof, zweetproof en wrijfproof maakt. Je hebt maar 1 laagje nodig om je wimpers de hele dag op hun plaats te houden. Ook prettig is dat het je wimpers niet verzwaart, ze blijven dus ook in die mooie krul zitten.
Ideaal voor een avondje uit, in de sportschool of gewoon omdat je geen panda ogen wil! Ik denk dat ik dit product tot musthave van 2021 benoem!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

HUDA BEAUTY MASCARA LEGIT LASHES

Huda Beauty is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijzen:

  • Huda Beauty Legit Lashes mini Mascara €14
  • Huda Beauty Legit Lashes Mascara €25.95
  • Huda Beauty Legit Lashes Waterproof Topcoat €17

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
disclaimer

May