Het nieuwe Kate Spade parfum is weer een feestje om te testen! Dit nieuwe parfum, verkrijgbaar bij Douglas symboliseert voor mij vrouwelijkheid met en zoete zomergeur. Ben je ook al nieuwsgierig?

KATE SPADE

KATE SPADE PARFUM

Kate Spade was een Amerikaans modeontwerpster. Het merk bestaat uiteraard nog steeds en heeft ieder seizoen weer prachtige collecties. Ze heeft verschillende prijzen in de wacht gesleept zoals de meest creatieve persoon in de zakenwereld en beste accessoire ontwerpster. Heel erg vond ik het toen zij in 2018 zelfmoord pleegde. Maar door haar collecties en de parfums die worden uitgebracht leeft zij toch verder!

KATE SPADE PARFUM

HET NIEUWE KATE SPADE PARFUM

Het Kate Spade New York Eau de ParfumKate Spade New York Eau de Parfum is een sprankelende, vrolijke, sensuele en vrouwelijke geur met een kleurrijke mix van bloemen en fruit. Zo zit er een vleugje bergamot in en wilde aardbei. En zorgen de rozen en fresia’s voor een intens frisse en sensuele geur.
Het is dus vooral een fruitige geur met tinten als citrus en bloemen erdoorheen.

De campagne heeft natuurlijk plaatsgevonden in New York en is geschoten tegen de prachtige skyline van deze stad.
De flacon is symbolisch voor voor Kate Spade New York en het witte label op het doosje is een subtiele knipoog naar de oprichter, die altijd een eenvoudig stoffen label op de buitenkant in plaats van op de binnenkanten haar eerste tas naaide.

Top noten: Wilde aardbei, bergamot encitrus
Middel noten: Fresia en roos
Basis noten: Abroxaan en kasjmier

KATE SPADE PARFUM
KATE SPADE PARFUM

Ten eerste vind ik de flacon al heerlijk om naar te kijken. Het patroon van de ‘spades’ vind je op de dop met eendrachtige kleurencombinatie van roze en roségoud. De flacon straalt al vrouwelijkheid en vrolijkheid uit van de buitenkant.
De binnenkant is ook heerlijk! Ik moet zeggen dat ik nooit zo van de fruitige/bloemen geuren ben maar ik vind deze wel erg lekker. Het is echt een happy feeling dat je krijgt en de geur blijft ook echt de hele dag goed ruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

KATE SPADE PARFUM

Het nieuwe Kate Spade parfum is verkrijgbaar bij Douglas. Ook vind je hier natuurlijk de eerdere parfums van het merk. Ook is het parfum in verschillende groottes verkrijgbaar.

Prijs:

  • Kate Spade New York EdP €42.23 (40ml), €66.95 (60ml), €87.55 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May