Een tijd terug (nog voor de Corona ellende) was ik bij de lancering van het merk One Two Free in Nederland. Exclusief te koop bij Douglas. Het zijn heerlijke producten die superfijn zijn voor je huid, voor het milieu en voor de dieren. De moeite waard dus om dit artikel over de nieuwste serums even te bekijken!

ONE TWO FREE SERUMS

ONE TWO FREE

One two free is een vrij nieuw merk dat twee jaar geleden gelanceerd is in Nederland. Het merk is verkrijgbaar bij Douglas en valt onder Clean Beauty.  De producten bevatten namelijk gefermenteerde ingrediënten. Ze bevatten nooit parabenen, sulfaten, siliconen of minerale oliën waardoor de producten mega lief zijn voor je huid. Ook is het merk compleet vegan, cruelty free en voor 96% recyclebaar. Je helpt het milieu dus meteen een handje mee!
Voor alle leken (en niet leken) is het super gemakkelijk om de producten te gebruiken. Op ieder product staat namelijk een 1, een 2 of een 3.
1 staat voor stap 1: het reinigen van de huid, 2 uiteraard voor stap 2: het preppen van de huid en 3 staat voor het zorgen voor je huid.
Je weet dus precies in welke volgorde je de producten dus moet gebruiken. Handig!

10% NIACINAMIDE PERFECTING SERUM

ONE TWO FREE SERUMS

Ik begin met het nieuwe 10% Niacinamide Perfecting Serum. Dit serum hoort bij stap 2: Het preppen van de huid.
Het is een balancerend serum dat de huid egaal maakt, fijne lijntjes vermindert en de huidbarrière versterkt.
De niacinamide is een B3 vitamine dat ervoor zorgt  dat je een mooiere huid krijgt, de huidtint in evenwicht brengt, puistjes en roodheid vermindert en de vochtbarrière van de huid versterkt.
Ook zit er 1% zink in het serum dat de talgproductie reguleert. Wat voor huidtype je ook hebt, het is voor iedereen geschikt.

ONE TWO FREE SERUMS
ONE TWO FREE SERUMS

Ik vind dit persoonlijk een heel fijn serum. Niet alleen omdat er geen schadelijke ingrediënten in zitten, maar ook omdat het de huid echt mooier maakt. Na mijn 30e was ik ook de pineut en takelde mijn huid ook wat af. Het is dus echt een neccessary om goede huidverzorging te gebruiken als je je huid mooi wilt houden.
Het serum voelt prettig aan op de huid en is geurloos. Ook is het een lichtgewicht en trekt het snel in. Na het serum gebruik ik nog een verzorgend product waarna ik mijn make-up netjes kan aanbrengen!

REACTIVATING OVERNIGHT CONCENTRATE SERUM

ONE TWO FREE SERUMS

Het volgende serum van One Two Free is het Reactivating Overnight Concentrate Serum en is een kalmerend serum dat je in de nacht laat intrekken. Het zorgt voor regeneratie van de huid en beschermt deze ’s nachts.
De toegevoegde gefermenteerde Koreaanse pijnboompitolie heeft krachtige antioxiderende eigenschappen en de biologische arganolie heeft een hoog gehalte aan vitamine E. Dit zorgt voor extra antioxiderende kracht en hydratatie van de huid.
Ook vind je Fytoplankton-extract in het serum en dit is een echte glansversterker. Het verbetert de teint en de uitstraling van de huid. Het toegevoegde linolzuur ondersteunt de huidbarrièrefunctie, verbetert de droge huid en maakt deze gladder. Ook vind je squalan en haverolie in dit product.  Deze kunnen voor extra vocht zorgen. Tot slot de essentiële olie van lavendel die een rustgevend effect geeft.
Bomvol met super ingrediënten dus die allemaal verschillende voordelen hebben voor je huid.

ONE TWO FREE SERUMS
ONE TWO FREE SERUMS

Dit serum is meer een olie, en dat vind ik heerlijk want ik gebruik altijd een olie op mijn gezicht voordat ik ga slapen.
De geur vind ik geweldig! Je ruikt echt de lavendel waardoor je zintuigen dit oppikken en je automatisch gaat ontspannen, wat natuurlijk belangrijk is voordat je gaat slapen.
De textuur is lekker glad en door het pipetje kun je precies de hoeveelheid pakken die je nodig hebt. Dat is overigens niet zo veel want de olie smeert heerlijk uit over de huid. Dit is mijn favoriet van de twee nieuwe producten!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

ONE TWO FREE SERUMS

One Two Free is verkrijgbaar bij Douglas. Ze hebben ontzettend veel producten en de prijs is ook goed in verhouding met de kwaliteit. Zeker als je het ook belangrijk vind dat je ‘goede en gezonde’ producten gebruikt.

Prijzen:

  • 10% Niacinamide Perfecting Serum €22.99 (30ml)
  • Reactivating Overnight Concentrate Serum €22.99 (30ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May