We zijn deze keer in een oude loods geweest waar we vrij gemakkelijk inkwamen nadat we de ingang hadden gevonden. En het was echt een urbex graffiti hemel! Ook zijn we weer gepakt. Kijk je mee?

URBEX GRAFFITI HEMEL & WEER GEPAKT

Als eerst de oude loods waar vrij gemakkelijk in te komen was. Drey had iets meer moeite met binnenkomen, maar hij is eigenwijs. De loods zat vol prachtige graffiti tekeningen, echt stukjes kunst! Genieten dus, want normaal is graffiti afschuwelijk in urbex plekken. 

Hierna wilden we naar een fabriek waar we een drone voor nodig hadden om te bekijken hoe we binnen konden komen. 5 minuten binnen en we werden al gespot. Helaas pindakaas. We gaan natuurlijk nog terug, maar voor nu wel een toffe nieuwe video.
De foto’s maak ik normaliter zelf, maar ik was zo lekker opruimerig dat ik per ongeluk alles had verwijderd. De foto’s die je hieronder ziet zijn dus door Tom gemaakt. En die doen niet onder voor die van mij!

VIDEO GRAFFITI HEMEL

FOTO'S GARFFITI HEMEL

Meer Urbex avonturen vind je hier.

Urban Exploring
Bron: Wikipedia

Urban exploring, afgekort urbex of UE, is het bezoeken, fotograferen en documenteren van infrastructuur gemaakt door de mens, meestal verlaten gebouwen of niet openbaar toegankelijke locaties. De term werd omstreeks 1990 bedacht door de Canadese explorer Jeff Chapman, ook gekend als Ninjalicious, die met het tijdschrift Infiltration en de website infiltration.orggestart was. In 2005 publiceerde Chapmann het boek Access All Areas: a user’s guide to the art of urban exploration

De term urban exploring is Engels en betekent letterlijk verkennen van het urbane (=stedelijke) steden of gebouwen, maar het kan zich net zo goed op het platteland afspelen.

Urban exploring wordt beoefend door urban explorers. Bron: Wikipedia

May