Heb jij de nieuwe Huda Beauty Wild Obsessions palettes al gespot? Er zijn drie verschillende varianten van en in dit artikel vind je de Jaguar en de Python palettes. Inclusief de looks die ik ermee heb gemaakt. Kijk dus snel even verder!

HUDA BEAUTY

HUDA BEAUTY WILD PALETTE

Natuurlijk vertel ik eerst even wat over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

HUDA BEAUTY WILD PALETTE

WILD OBSESSIONS PALETTES

De nieuwe oogschaduw palettes van Huda Beauty zijn de Wild Obsessions. In drie varianten verkrijgbaar, namelijk de Python, de Jaguar en de Chameleon. Het zijn limited editions, dus als je er nog een wil scoren dan moet je niet te lang wachten!
Ieder palette bevat een prachtige combinatie aan kleuren die jouw innerlijke dier reflecteren.  9 tinten per palette in verschillende texturen: Suede mat, glinsterende en folie-achtige metallics en een (nieuwe) multi reflecterende 3D animal print tint. De poeders kun je gebruiken voor een knallende ooglook maar ook voor een softe natuurlijke look.
Ze zijn namelijk opbouwbaar en goed blendbaar, zoals we gewend zijn van de producten van Huda.

JAGUAR PALETTE

HUDA BEAUTY WILD PALETTE JAGUAR

Het Jaguar Palette heeft smokey-eye tinten zoals paars, grijs, bronzy en zwart. Het is een prachtig palette met diepe kleuren waarmee je een knallende look kunt maken voor in de avond.

HUDA BEAUTY WILD PALETTE JAGUAR
HUDA BEAUTY WILD PALETTE JAGUAR

Ik vind de vele matte tinten perfect in dit palette zodat je de basis in ieder geval alvast hebt. Met de shimmers en metallics kun je de smokey-eye look heel mooi afmaken.
Ik heb juist gekozen voor een wat meer draagbare look met dit palette omdat dit voor de meeste dames haalbaarder is. Als je een meer knallende look wil zien moet je even verder kijken in dit artikel.

HUDA BEAUTY WILD PALETTE JAGUAR
HUDA BEAUTY WILD PALETTE JAGUAR LOOK

PYTHON PALETTE

HUDA BEAUTY WILD PALETTE PYTHON

Door naar het Python Palette. Deze is wat meer voor de durfals omdat er echt knallende kleuren in te vinden zijn. Denk aan gouden en groene tinten samen met aardetinten en diepblauwe en sterke groentinten.
Wil je nu een echt knallende look maken? Dan gebruik je de lichte tinten vóórdat je de knallende kleuren aanbrengt. Dan komen ze nog mooier uit!

HUDA BEAUTY WILD PALETTE PYTHON
HUDA BEAUTY WILD PALETTE PYTHON

Zoals je kunt zien zijn dit tinten voor de mensen die net wat meer durven qua kleuren combinaties. Ik vind de blauwe metallic kleuren echt prachtig en omdat ik blauwe ogen heb ben ik voor een smokey-eye effect gegaan met metallic blauw. De gele kleur heb ik aan de binnenkant van mijn oog aangebracht om de kleurencombinatie nog meer te laten uitkomen.

HUDA BEAUTY WILD PALETTE PYTHON LOOK
HUDA BEAUTY WILD PALETTE PYTHON LOOK

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

HUDA BEAUTY WILD PALETTE

Huda Beauty is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

  • Huda Beauty Wild Obsessions Palette €29 per stuk

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
disclaimer

May