Het aanbrengen van een wing liner is iets dat veel vrouwen nog steeds lastig vinden. Ook ik! Het blijft namelijk een gedoetje om beide kanten gelijk te krijgen en geen uitschieters te maken. Christian Faye heeft daar nu een  mega handige tool voor! Een soort stempel eyeliner. Kijk je mee?

CHRISTIAN FAYE

CHRISTIAN FAYE WING LINER

Christian Faye is een merk dat gespecialiseerd is in oog make-up. Denk aan oogschaduws, mascara’s, eyeliners maar ook brow producten. Eerder hebben jullie al wat voorbij zien komen, dit kun je hier terugvinden.
Het merk is trouwens ook diervriendelijk! Heel fijn 🙂, ook komen ze vaak met superveel toffe nieuwe en innovatieve producten. Zo ook deze keer!

WING LINER

Hoe vaak ik hoor dat iemand geen wing kan zetten, kan ik niet op twee handen tellen. De wing gaat scheef, de ene is hoger dan de ander of de vorm is ronduit raar.
Worry no more! Want Christian Faye heeft daar een oplossing voor. De Duo Wing Liner Stamp is hét nieuwe product van dit merk en is dé oplossing voor een perfecte winged eyeliner!
Het is simpel gezegd een stempel die je ook wel herkent als de stempels die je vroeger als kind gebruikte. Alleen deze is speciaal bedoeld voor je ogen.
De Wing Liner Stamp is een waterproof product en bevat twee kanten waardoor je bij allebei de ogen een perfecte wing kan plaatsen.

CHRISTIAN FAYE WING LINER
CHRISTIAN FAYE WING LINER

Zoals je kunt zien is de wing dus al helemaal in vorm en hoef je hem alleen nog maar te plaatsen bij het oog. Hoe je dat wilt doen is helemaal aan jou. Je kunt hem met de punt naar boven plaatsen voor een cateye effect,  iets meer naar binnen voor een subtiele wing of juist meer naar buiten voor een wing die lekker ‘extra’ is. De V-vorm is mega handig omdat je hierdoor de wing perfect aan je oog kan laten aansluiten.
Mocht je deze Wing Liner nu willen halen, zorg er dan wel voor dat je een zwarte eyeliner in huis hebt, hiermee maak je de wing namelijk af door boven het ooglid de lijn door te trekken.

CHRISTIAN FAYE WING LINER

Ik heb op de foto laten zien hoe de wing eruit ziet met alleen de Wing Liner Stamp. Dus heb ik hem nog niet doorgetrokken met een eyeliner zelf.
Zoals je ziet kan het ook prima op deze manier maar persoonlijk mag het van mij wel wat meer. Het is in ieder geval echt mega handig om je wing te plaatsen en het kan op deze manier ook nooit fout gaan!
Als tip kan ik je meegeven dat je de eyeliner altijd van buiten naar het midden aanbrengt en van de binnenkant van het oog naar het midden. In tweeën dus!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

CHRISTIAN FAYE WING LINER

De Christian Faye producten zijn verkrijgbaar bij onder andere Douglas en Ici Paris XL. Ook bij de betere parfumerie/drogisterij kun je de producten kopen. Maar je vindt alle producten ook online bij Bransus.

Prijs:

  • Duo Wing Liner Stamp €17.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May