Iets dat mij ontzettend tof lijkt om te doen is motorrijden! En daarom ben ik aan het zoeken naar lessen, motors en ook kleding en helmen.
Zo vond ik voordeel helmen, een super overzichtelijke fijne webshop met een heel breed assortiment aan motor accessoires! In dit artikel laat ik je mijn favoriete producten zien waarmee je stylish op de motor stapt!

VOORDEEL HELMEN

Voordeelhelmen.nl vindt het belangrijk dat jij veilig de weg op kan op je motor. Motorkleding is dan niet verplicht, maar wel aan te raden omdat je als motorrijder kwetsbaar bent in het verkeer.
Vroeger was er niet zoveel keuze in kleding en accessoires, maar tegenwoordig is er zoveel tofs te vinden! Omdat ik met mijn vriend ook motorlessen ga volgen ben ik mij gaan verdiepen in wat er allemaal op de markt is.
Ik wil er graag een beetje sexy en stijlvol uitzien op de motor en dat is gewoon mogelijk! Als stoere powervrouw een motor rijden? No problem!

MIJN FAVORIETE HELMEN

voordeel helmen voor vrouwen
voordeel helmen voor vrouwen
voordeel helmen voor vrouwen

Zoals je ziet zijn de helmen in alle kleuren verkrijgbaar, wat je smaak ook is. Zelf zou ik waarschijnlijk kiezen voor de roze kleur. Lekker opvallend en vrouwelijk. Maar roze is niet ieders favoriet 😉 Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar in het zwart, rood, blauw en wit. Eigenlijk wat je maar voor kleur wil. De hjc helm is verkrijgbaar in alle kleuren en maten!
Leuk om te weten is dat hjc zich het grootste helmenmerk ter wereld mag noemen. Er zit dus altijd wel iets voor jou bij!
Ben je nu nieuwsgierig naar de helmen die je hierboven op de foto ziet? Je kunt er op klikken om naar de pagina te gaan van de desbetreffende helm.

MIJN FAVORIETE GEAR

voordeel helmen voor vrouwen pak
voordeel helmen voor vrouwen jas
voordeel helmen voor vrouwen handschoenen

Voor vrouwen is het natuurlijk leuk om kleding te kopen. Althans, de vrouwen die ik ken vinden het heerlijk om te shoppen.
Ben je helemaal into motors? Dan is het ook super tof om motorkleding en accessoires te shoppen. Mijn favoriete drie producten heb ik met jullie gedeeld. Al deze items zijn van het merk revit motorkleding.
De eerste is een volledig motorpak, dan ben je helemaal veilig en kun je met een gerust hart de weg op. Het pak dat ik heb uitgekozen heeft de kleuren zwart en wit. Dit breekt een beetje vind ik.
De volgende is een heel tof motorjack in camouflage kleuren. Lekker stoer en goed te combineren met je ‘gewone’ outfit.
Tot slot is het belangrijk om goede handschoenen te dragen, ook vind ik het belangrijk om mooie handschoenen te dragen 😉 Deze zijn wit van kleur en hebben een slang-achtige print. Helemaal in de trend van nu.

voordeel helmen voor vrouwen

Nu ik mijn outfit kan shoppen ben ik klaar om de lessen te gaan volgen. Uiteraard is het ook wel handig om hierna een motor te kopen. Als je hier tips voor hebt dan hoor ik dat natuurlijk heel graag! Happy en safe travels!

De product afbeeldingen in dit artikel zijn afkomstig van voordeelhelmen.nl

May