Het nieuwe Coach parfum neemt je mee op roadtrip met je beste vriendin. Althans dat is waar deze geur voor staat! Denk aan zon, vakantie en mooie herinneringen. Dat omschrijft de geur wel zo een beetje. De vanille en tonkaboon doen het voor mij vooral! Heerlijke noten. Benieuwd naar de rest van de geur? Kijk dan even verder.

COACH DREAMS

Coach parfum Sunset Dreams

Coach is een Amerikaans designhuis en heeft vooral luxe accessoires en lifestyle collecties. Ze werden bekend met hun handgemaakte leren tassen met de (waarschijnlijk welbekende) Coach hang tags. De naam Coach staat wereldwijd synoniem voor een vrije all-American geest en een moeiteloze New Yorkse stijl.
De eerste parfum lancering van Coach Dreams was mega succesvol en daarom komt het merk met een nieuwe geur.  Namelijk Coach Dreams Sunset.

COACH DREAMS SUNSET

Coach parfum Sunset Dreams

HET NIEUWE COACH PARFUM

Coach Dreams Sunset is een oriëntaalse en bloemige geur en opent met fruitige noten van peer en bergamot. Hierna volgt een hart van jasmijn en ze droogt op met warme tonkaboon en een vleugje vanille.

De noten:
Top: Perensorbet en Bergamot
Hart: Jasmijn en Magnolia
Basis: Tonkaboon en Vanille

Coach parfum Sunset Dreams
Coach parfum Sunset Dreams

De inspiratie van deze geur ligt in een roadtrip van twee vriendinnen. Deze magische reis zit vol met prachtige herinneringen. De geur wordt dan ook omschreven als speels en nostalgisch. Denk aan verliefdheid, muziek en het maken van kunst.
De flacon van de geur heeft een prachtige ouderwetse apothekersfles vorm, de dop is in de vorm van de Coach roos en heeft een gouden kleur. De leren ring onder deze roos staat symbool voor de rijke geschiedenis in het ledervakmanschap.
De geur is in verschillende grootten verkrijgbaar en ook kun je een bodylotion aanschaffen om de sensatie en de geur te versterken.

Coach parfum Sunset Dreams

De vraag is nu natuurlijk, hoe vind ik de geur?
Ik vind hem echt absoluut heerlijk en gebruik hem nu al een aantal dagen. Vanille en tonkaboon zijn sowieso een aantal van mijn favoriete noten.
De geur doet mij vooral denken aan zwoele zomeravonden en cocktails op het strand. Dat is wat er bij mij het eerste in me opkomt als ik het ruik.
Het is een zachte en speelse vrouwelijke geur die zelfs wat tropisch op mij overkomt. De perfecte geur dus als je van vrouwelijke geuren houdt die je meenemen naar een vakantiegevoel.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Coach parfum Sunset Dreams

Dit nieuwe Coach parfum is vanaf september exclusief te koop bij de luxe parfumerie. Denk hierbij aan Douglas. Ook online kun je je slag slaan. Maar ik raad je aan om toch even de winkel in te stappen als je voor een parfum gaat shoppen. Dan kun je het zelf ook nog even ruiken.

Prijs:

  • Coach Dreams Sunset €39 (40ml), €70 (60ml) en €90 (90ml)
  • Coach Dreams Sunset Bodylotion €39 (150ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May