Ben je net als ik gek van Korean Beauty? Dan moet je de nieuwe K-beauty winkel Laboratory K zeker bezoeker (online of fysiek). Ben je nog niet bekend met Korean Beauty? Dan zou ik helemaal een bezoekje aan de winkel adviseren. It will blow your mind! Dit artikel bevat een review van een K-Beauty Cleansing Foam. Kijk je mee?

LABORATORY K

Koreaanse Skincare is booming en dat snap ik ook! Het is namelijk het land waar de skincare rituelen beginnen en waar de vrouwen alleen het beste van het beste willen.
Korean skincare heeft een 8-stappenplan voor het aanbrengen van de producten.

  1. Reinigen
  2. Exfoliating
  3. Masker
  4. Toner

5. Serum
6. Oogcrème
7. Moisturizer
8. SPF

De producten die verkrijgbaar zijn bij Laboratory K vallen onder clean beauty. Je kunt een kijkje nemen op de webshop, maar ze hebben ook een fysieke winkel waar je binnen kunt stappen en alles kunt voelen, ruiken en natuurlijk om advies kunt vragen. De winkel is gevestigd in Amsterdam.

FOAMING CLEANSER

Laboratory k bifida biome foaming cleanser

Stap 1 van de K-beauty routine is het reinigen van de huid. Het is ook de belangrijkste stap voor een gezonde en mooie huid.
Een fijn reinigingsproduct is dus heel belangrijk. Deze Red Yeast Rice Facial Foaming Cleanser van Georganic is een milde reinigingsschuim voor het gezicht.
Bijzonder aan dit product is dat de ingredienten 360 uur zijn gefermenteerd. Het bevat 9 verschillende plantaardige oliën en rode gist rijst.
De rijst zorgt voor een diepe reiniging van de poriën en zorgt tegelijkertijd voor een intensieve hydratatie van de huid.

INGREDIËNTEN:

 

 

Laboratory k bifida biome foaming cleanser

OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, ISOAMYL LAURATE(ECOCERT NATURAL), SORBETH-30 TETRAOLEATE, 1,2-HEXANEDIOL, TOCOPHERYL ACETATE, MONASCUS EXTRACT, POGOSTEMON CABLIN OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, ILLICIUM VERUM (ANISE) FRUIT/SEED OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, JUNIPERUS MEXICANA OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL(ECOCERT ORGANIC), FUCOXANTHIN, ASTAXANTHIN, BETA-CAROTENE 

Laboratory k bifida biome foaming cleanser
Laboratory k bifida biome foaming cleanser

Het is dus echt een cleansing foam. Wanneer je het pompje gebruikt komt de reiniging er uit als een schuim en voelt het als een wolk aan wanneer je het op de huid aanbrengt. Het voelt dus zacht aan en ook voelt het meteen hydraterend.  De huid voelt erna totaal niet trekkerig aan maar  lekker gehydrateerd. En dat vind ik persoonlijk altijd belangrijk bij een reiniging.
Het verwijdert mijn make-up ook prima! Zelfs de oog make-up zoals mascara. Maar eigenlijk moet je dit met een speciale reiniging doen. Hier ben ik te lui voor dus vind ik het belangrijk dat een reiniger mild genoeg is voor de ogen maar effectief genoeg om alle make-up te verwijderen. En daar voldoet deze Georganic Cleansing Foam aan!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Laboratory k bifida biome foaming cleanser

Dit product is natuurlijk verkrijgbaar bij Laboratory K. Het merk heeft nog meer fijne producten in het assortiment met allemaal prachtige verpakkingen. Heel cute en toch lekker strak. I love it.

Prijs:

  • Red Yeast Rice Facial Foaming Cleanser €27 (150ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May