Geef mij een lekkere volle wenkbrauw die de hele dag goed blijft zitten! De nieuwe Huda Beauty Bombbrows Full ’n Fluffy belooft dit te doen. En aangezien Huda Beauty mij nooit teleurstelt wist ik al dat dit een fijn product zou zijn. Kijk je mee?

HUDA BEAUTY

Huda beauty Bombbrows full n fluffy

Natuurlijk vertel ik eerst even wat over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

Huda beauty Bombbrows full n fluffy

BOMBBROWS FULL ‘N FLUFFY

De Huda Beauty #BOMBBROWS Full ’n Fluffy Fiber Gel is een wenkbrauw product verkrijgbaar in maar liefst 8 tinten. Van blond tot intens zwart. De gel belooft je wenkbrauwen direct in model te brengen en een lekker volle look te geven.  De microfibers in de gel zorgen ervoor dat je wenkbrauwen voller worden, de gel houdt de brow in model en de kleur zorgt voor een mooie volle look.
Je kunt met deze gel een ‘feathery’ look maken, je weet wel, de look die momenteel happening is. Je wenkbrauwen lekker omhoog kammen. I love it alleen heb ik er de brows niet voor. Daarom is het ook fijn dat je je wenkbrauwen er mooi in vorm mee kan maken.
De gel bevat castor olie, vitamine E, kokosolie en cyprus olie waardoor de wenkbrauw haren verzorgd worden (altijd prettig).  Verder is de gel waterproof, long-lasting en worden je haartjes niet hard.

Huda beauty Bombbrows full n fluffy
Huda beauty Bombbrows full n fluffy

De eerste keer dat ik een swatch maakte van de Bombbrows Full ’n Fluffy Fiber gel was ik al enthousiast. Hierboven zie je de foto. Je ziet namelijk al ‘haartjes’. Dit betekent dat de gel heel natuurlijk zal ogen op de wenkbrauw en uit zichzelf al ‘haartjes’ creëert.
De gel maakt de wenkbrauwen inderdaad niet hard wat ik ook wel belangrijk vind aangezien ik dat totaal niet fijn vind voelen en hij geeft niet af! Je kent het wel, een wenkbrauw op het t-shirt van je vriend. Well, no more!
De gel is in koele en warme tonen verkrijgbaar waardoor het voor ieder huidtype geschikt is!

BEFORE

Huda beauty Bombbrows full n fluffy

AFTER

Huda beauty Bombbrows full n fluffy

Op de na foto zie je dat het product meteen een heel groot verschil maakt. Het borsteltje is zo fijn dat je vrijwel niet ‘morst’. Als je dat wel goed dan is het nog makkelijk te corrigeren als het nog niet opgedroogd is.
Op de na-foto heb ik alleen deze gel gebruikt. Dus geen andere producten.
Ik ben echt fan van deze gel en dit wordt mijn brow product van nu! Dus HALEN!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Huda beauty Bombbrows full n fluffy

Huda Beauty is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

  • Huda Beauty BOMBBROWS Full ’n Fluffy Fiber Gel €18

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
disclaimer

May