Heb je een hele lieve vriend zoals ik, of houd je zelf van masseren? Dan is de Kneipp Massage olie Goodbye Stress een heerlijke olie om mee gemasseerd te worden. De Goodbye Stress zegt het eigenlijk al, een rustgevende geur voor een momentje van ontspanning. Kijk je mee?

KNEIPP

Kneipp massage olie goodbye stress

Kneipp heeft eigenlijk helemaal geen introductie nodig. Het is een alom bekend merk volgens mij. Leuk misschien om toch kort iets te vermelden over het merk en de geschiedenis. Wil je liever meteen door naar de review? Scroll dan even verder!

Mijn overgroot oma bestond nog niet eens toen Kneipp begon

Kneipp is een merk dat echt allang bestaat en bekend staat om haar natuurlijke ingredienten. Misschien was dit merk wel één van de eerste merken die deze hype van nu introduceerde. Want in 1891 werd dit merk geboren. Ja, toen bestond mijn overgroot oma nog niet eens.
Kneipp staat voor innerlijke balans en gebruikt verschillende formules die allemaal op natuurlijke basis zijn en waarvan is aangetoond dat deze formules en ingredienten voordelen heeft voor lichaam en mind.
Verder hebben ze oog voor het milieu bij het maken van hun producten, testen ze absoluut niet op dieren en fun fact: de heer Kneipp is eigenlijk een apotheker.
Eerdere artikels over Kneipp vind je hier.

Kneipp massage olie goodbye stress

KNEIPP MASSAGE OLIE GOODBYE STRESS

Een massage is heerlijk! Ik denk dat iedereen het daarmee eens is. Ik heb het geluk dat mijn vriend mij regelmatig masseert en een fijne olie kan ik daarbij dan ook goed gebruiken. Deze Kneipp Massage Olie heeft een zuiverende en verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract dat helpt om te ontspannen. Tevens zitten er voedende plantenoliën in de olie die de huid zacht laten aanvoelen.
De geur van watermunt is verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau en de rozemarijnolie stimuleert het geheugen, de focus en de concentratie. Het is dus niet alleen ontspanning, maar ook direct stress vermindering. De geur komt vrij door de warmte die vrijkomt tijdens de massage.

Kneipp massage olie goodbye stress
Kneipp massage olie goodbye stress

Het Goodbye Stress assortiment bestaat al langer en heeft zelfs al 2 awards gewonnen. Namelijk de Dutch Beauty Award en de Careality Award in 2020. Dat mag ook best want de geur van deze lijn is echt heerlijk. Ook vind je geen conserveringsmiddelen, siliconen, minerale oliën en parafine in de producten en bevat het dus vooral natuurlijke ingrediënten. Tevens is de lijn vegan en altijd cruelty free!

De olie is lekker vol en dik waardoor je niet spettert en de boel onderkliedert. Dat is al een voordeel want wij hebben vaak olie vlekken op het bed.. Hij smeert inderdaad heerlijk uit, trekt in de huid maar laat een prettig, niet plakkerig laagje achter waardoor je prima kunt blijven masseren.
En de geur is inderdaad heerlijk! Hij komt vooral vrij na het masseren en dan ruikt mijn hele slaapkamer naar een spa.
Ik moet bekennen dat ik deze massage olie ook graag gebruik als een lichaamsolie. Hij is namelijk niet vettig of plakkerig en kan daarom prima worden gebruikt om een droge huid mee in te smeren. En de geur is intenser dan die van een bodylotion. Love it!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Kneipp massage olie goodbye stress

De Kneipp Massage Olie is te koop in vrijwel alle drogisterijen in Nederland. Denk aan Etos, Trekpleister, Kruidvat enzovoorts.
Ook kun je de Kneipp producten natuurlijk online vinden en voor meer informatie over de producten zelf kun je terecht bij de website van Kneipp. Via deze site kun je trouwens ook doorklikken om de producten te kopen!

Prijs:

  • Kneipp Massage Olie Goodbye Stress €9.49 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May