Het allerbeste epileer pincet is die van Tweezerman. Ik kan het weten, want ik gebruik hem al jaren en heb in de tussentijd ook nog eens andere pincetten geprobeerd. Toch kom ik iedere keer weer terug bij dit merk. En nu hebben ze nóg meer musthave beautytools. Kijk je mee?

TWEEZERMAN MUSTHAVES

TWEEZERMAN

Tweezerman is een alom bekend beautymerk. Ik ben dol op de pincetten die ze hebben, er zijn serieus geen betere pincetten om je wenkbrauwen mee te epileren.
Ze zijn ook niet voor niets gespecialiseerd in beautytools voor gezichts-, nagel-, voet- en handverzorging. Het meest populaire product is de Slant Tweezer. Hét pincet waarmee je ieder haartje te pakken krijgt.

SLANT TWEEZER & POINT TWEEZER

TWEEZERMAN MUSTHAVES

Daar is ‘ie dan. De perfecte pincet om je wenkbrauwen mee te epileren. De Slant Tweezer is dan ook het meest populaire product van Tweezerman.
Het is niet alleen een populair product, maar ook een bekroond product. Hij heeft namelijk verschillende prijzen in de wacht mogen slepen.
De Slant Tweezer is een pincet met 25° schuine punt en staat bekend om zijn precisie. De perfect uitgelijnde, met de hand gevijlde tips krijgen ieder haartje altijd te pakken. En dat is werkelijk waar. Ik heb heel vervelende harde stoppeltjes en dunne haartjes en hij pakt vrijwel alles.

TWEEZERMAN MUSTHAVES

Vervolgens is er ook de Point Tweezer. Deze gebruik ik zelf zelden maar kan toch erg handig zijn voor bijvoorbeeld stoppeltjes, kleine haartjes en zelfs splinters. Door de fijne, spits toelopende punt kun je er ook ingegroeide haartjes mee verwijderen. Ik moet zeggen dat ik het nu toch wel ga gebruiken voor de haartjes die ik (komt weinig voor, maar) niet te pakken krijg met de Slant Tweezer.

BROW SHAPING SCICCORS & BRUSH

TWEEZERMAN MUSTHAVES

Dit vind ik echt ideaal. De Brow Shaping Scissors is een roestvrijstalen schaar voor het knippen van de wenkbrauwen. Door het ergonomische design met dunne handvervaardigde bladen kun je je wenkbrauwen perfect in vorm maken.
Normaal gebruikte ik altijd een manicure schaartje (die je in die etuitjes vindt), maar deze is vel beter. Niet alleen door de vorm, maar hij knipt de haartjes ook snel en netjes. Bye bye messy brows.

TWEEZERMAN MUSTHAVES

Samen met het schaartje komt de Brush. Een wenkbrauwborsteltje die echt niet mag ontbreken uit jouw brow stash. Met dit borsteltje kun je namelijk je wenkbrauwen in vorm borstelen en ook samen gebruiken met het schaartje. Hiermee kun je heel precies je wenkbrauwen shapen.

WIMPERKRULTANGEN

TWEEZERMAN MUSTHAVES

Iets dat ik ook al jaren gebruik en waar ik niet zonder kan is een wimperkrultang. Tweezerman heeft nu twee verschillende nieuwe tangen die passen bij verschillende ogen. Mega handig, want er zijn zoveel verschillende ogen en er was altijd maar één soort krultang.
De este is de Promaster Lash Curler en is ideaal voor iedereen met diepliggende, amandelvormige ogen. Hey that’s me! Dus hier ben ik echt heel blij mee.
Door de brede opening en aan de bovenkant wat minder gebogen zorgt het ervoor dat ieder haartje gekruld wordt. Ook is het plaatje waar de wimpers tegenaan komen wat korter valt me op. Hierdoor is het ook makkelijker om wimpers te krullen met diepliggende ogen. I love it!

TWEEZERMAN MUSTHAVES
TWEEZERMAN MUSTHAVES

Tot slot s er nog de Procurl Lash Curler en deze is verkrijgbaar in de kleur rosé goud, very pretty! Deze krultang is meer geschikt voor mensen met een ronde oogvorm, hij sluit namelijk nauw aan en geven de wimpers een mooie longlasting krul!
Bij deze curlers komen standaard 3 pads, deze vervang je ongeveer iedere 3 maanden. Hierdoor krijg je een intensere krul en blijven je wimpers er niet aan plakken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

TWEEZERMAN MUSTHAVES

Tweezerman is verkrijgbaar bij onder andere Douglas en op de originele webshop van TweezermanTweezerman. Ze hebben echt mega veel handige dingen dus kijk gerust even lekker rond!

Prijzen:

  • Slant Tweezer €26.95
  • Point Tweezer €29.95
  • Brow Shaping Scissors & Brush €29.95
  • Promaster Lash Curler €27.95
  • Procurl Lash Curler €31.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May