Al eerder zag je de Kayali parfums voorbij komen op maycate.com. In dit artikel zie je de Kayali Rollerball parfums, super handige flacons om mee te nemen en te layeren wanneer je maar wilt. Kijk je mee?

KAYALI

Kayali rollerball

Kayali is het merk van Huda en Mona Kattan. Huda is ook wel bekend van Huda Beauty (mijn favoriete make-up merk).
Kayali betekent in het Arabisch ‘My Imagination’. En is geïnspireerd op het prachtige nalatenschap en simpele sophistication van het Midden-Oosten.
Alle vier de parfums kunnen met elkaar worden gemixt. Oftewel ‘gelayered’. Eerdere artikels over dit heerlijke parfummerk vind je hier.

Kayali rollerball

KAYALI ROLLERBALL

De Kayali Rollerball is een fantastisch fijne travel flacon met twee verschillende geuren van Kayali. Er zijn momenteel twee varianten verkrijgbaar. Namelijk de:

  • Sweet Diamond Pink Pepper | 25 & Utopia Vanilla Coco
  • Musk | 12 & Vanilla | 28

De geuren zijn perfect met elkaar te layeren, daarom zijn ze ook in één jasje gestoken om mee te nemen voor onderweg. Je kunt de andere geuren ook met elkaar combineren als je dat lekkerder vindt. Wat jij wil!

Kayali rollerball

MUSK & VANILLA

De Musk | 12 is een geur van zelfvertrouwen en bevat een mix van vanille en sandelhout. De bloemige tonen komen van de lotusbloem, de fresia en de jasmijn. Deze geur valt dan ook in de geurfamilie van bloemig.

De Vanilla | 28 spreekt wel voor zich. De geur bevat romige jasmijn en rijke vanille uit Madagascar. Verder bevat het musk, amber, patchoeli en bruine suiker. Zodat de geur net wat pittige wordt.

Mijn favoriete geur is de vanille, die kan ik namelijk mixen met iedere andere geur van Kayali. Samen met Musk wordt het een heerlijke zoete geur met een stoere ondertoon!

Kayali rollerball

SWEET DIAMOND PINK PEPPER & UTOPIA VANILLA COCO

Vervolgens is er de rollerball met de Sweet Diamond Pink Pepper | 25 en wordt omschreven als een bloemige en houtige geur en bevat roze peper, bergamot, saffraan, Bulgaarse roos, vanille orchidee en sandelhout. Voor een lekkere pittige geur die heerlijk zoet en vrouwelijk ruikt.

Aan de andere kant zit de Utopia Vanilla Coco | 21 en deze behoort ook tot mijn favorieten. Ze wordt omschreven als warm en euforisch en bevat peer, jasmijn, kokosnoot, sandelhout en vanille bourbon. Een hele zachte geur die toch kracht uitstraalt.
Samen met de Sweet Diamond is het een heerlijke geur, maar ik vind beide ook super lekker zonder dat ze gelayerd worden.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Kayali rollerball

Deze cuties, die gemakkelijk zijn mee te nemen in zelfs je kleinste handtas zijn natuurlijk verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

  • Kayali Rollerball EdP €25 (2x5ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May