Een paar dagen geleden zagen jullie de review over de nieuw Shiseido Waso lijn verschijnen. Omdat de lijn zoveel producten heeft heb ik besloten om het te verdelen in twee artikels. Vandaag nummer twee dus met deze fantastische producten uit de nieuwe Waso lijn! Kijk snel verder!

SHISEIDO

Shiseido waso collectie

Shiseido is een japans huidverzorgingsmerk dat dit jaar haar 149e verjaardag viert. Dat betekent dus dat zij eigenlijk pionier waren op het gebied van huidverzorging. Het is tevens het grootste Japanse cosmeticamerk en je kunt er ook terecht voor make-up, lichaam- en haarverzorging en parfums.
Ik ken het merk zelf al zo een 20 jaar en ze hebben prachtige luxe producten onder andere verkrijgbaar bij Douglas.nl. Eerdere artikels over Shiseido kun je hier vinden.

SHISEIDO WASO LIJN

De Shiseido Waso lijn is een lijn die geïnspireerd is op de food traditie van Washoku. Zo vind je er alleen maar natuurlijke ingredienten zoals Japanse limoen, Japanse citrus, Japans suikerriet en Japanse rijst. Allemaal superfoods die de huid balanceren, hydrateren en zorgen voor een minder glanzende huid.
Good to know: Omdat Shiseido rechtstreeks samenwerkt met boeren uit verschillende Japanse regio’s in plaats van conventionele leveranciers, kunnen zij de traceerbaarheid, versheid en kracht van Shiseido’s bestanddelen verzekeren en tegelijkertijd de plaatselijke economie steunen.
Wetenschappers vatten de kracht van deze lokaal geteelde bestanddelen in huidverzorgingsproducten boordevol voedingsstoffen met een klinisch bewezen doeltreffendheid. – Douglas.nl

In dit artikel vind je dus een Scrubmasker en de Calming Spot Treatments!

SATOCANE SCRUB MASKER

SHISEIDO WASO LIJN

Ik begin met een SOS product. Dit is namelijk een product die perfect is om te gebruiken voordat je ergens heen moet!
Het Satocane Pore Purifying Scrub Masker zorgt voor 21% minder zichtbare poriën en mee-eters (hallo!). Het wordt omschreven als een diepreinigend mineraal kleimasker dat vuil en mee-eters moeiteloos verwijdert en de poriën minder zichtbaar maakt.
Het hoofdingrediënt is de Satokibisuikerriet en deze pakt de talgproductie aan, ook zorgen de toegevoegde plantaardige exfolianten voor het verwijderen dode huidcellen. Geen verstopte poriën meer!

SHISEIDO WASO LIJN
SHISEIDO WASO LIJN

Dit ‘scrub’ masker leek me ook heel interessant, je hoeft het namelijk maar 2 minuutjes te gebruiken en je hebt direct resultaat.
Je kunt het aanbrengen over het hele gezicht, maar ook op zones of bepaalde plekken waar jij veel last hebt van grove poriën en/of mee-eters. Ik gebruik het op mijn T-zone want daar zijn mijn poriën vrij groot. Het is een kleimasker maar wordt niet hard, wat eigenlijk wel prettig is want daardoor is het ook gemakkelijk om het masker weer te verwijderen.
Tijdens het aanbrengen masseer je het met de vingers gelijk in waardoor je een licht scrub-effect hebt. Na twee minuutjes spoelde ik het weer af en mijn T-zone was inderdaad matter en de poriën minder zichtbaar.
Ideaal om in de ochtend tijdens het tandenpoetsen aan te brengen en erna je reguliere skincare routine te vervolgen.

KOSHIRICE SPOT TREATMENT

SHISEIDO WASO LIJN

Nog zo een fijn nieuw product in de Shiseido Waso lijn! De Koshirice Calming Spot Treatment is een anti-acne verzorging. Iets waar we bijna allemaal wel eens last van hebben. Deze gel vermindert onzuiverheden en verdoezelt imperfecties en is een zachte, niet-uitdrogende, alcoholvrije verzorging die onzuiverheden kalmeert.
Het hoofdingrediënt Koshihikaririjst zit boordevol antioxidanten en het bevat ook alicylzuur, die onzuiverheden zichtbaar vermindert.

SHISEIDO WASO LIJN
SHISEIDO WASO LIJN

Dit is dus echt zo een lifesaver product en ik was meteen enthousiast. Ik heb over het algemeen een goede huid maar ook bij mij komen er puistjes en mee-eters op de huid zo nu en dan.
Deze treatment is ideaal voor waar en wanneer dan ook. Je kunt hem namelijk overdag gebruiken, onder je make-up maar ook tussentijds gewoon over je make-up heen. Omdat de kleur transparant is zie je er ook helemaal niets van. De gel kalmeert je puistje en de huid eromheen (zonder het uit te drogen) waardoor deze dus sneller weggaat!

KOSHIRICE TINTED SPOT TREATMENT

SHISEIDO WASO LIJN

Maar ho, wacht! Dat is niet alles, want deze Spot Treatment is ook verkrijgbaar in de Koshirice Tinted Spot Treatment. Met een kleurtje dus, denk aan een concealer. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende tinten die iets dekkend zijn en dus tegelijkertijd je onzuiverheden verdoezelt als ze behandelt. In principe hetzelfde product als de gewone treatment maar dan met een kleurtje, hierdoor wordt roodheid ook vermindert.

SHISEIDO WASO LIJN
SHISEIDO WASO LIJN

Ik heb vaker Spot Treatments gebruikt en ben altijd wel enthousiast. De één heeft weer totaal andere eigenschappen dan de ander.
Maar dit is er eentje die ik niet eerder heb gezien, namelijk een hybride item. Het dekt prima en zorgt tegelijkertijd dat mijn onzuiverheden kalmeren en verminderen. Ik gebruik het vooral op mijn ‘natural’ days. Zeg, ik heb een make-up loze dag (dat ongeveer 6 van de 7 dagen zo is) dan is dit een perfect product om de puistjes en roodheden te verdoezelen en tegelijkertijd te behandelen. I love it!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

SHISEIDO WASO LIJN

Shiseido is onder andere verkrijgbaar bij Douglas.nl en ook bij de luxere parfumeriën. Kijk niet alleen naar de huidverzorging maar ook eens naar de make-up producten. Want die zijn prachtig!

Prijzen:

  • Shiseido Waso – Satocane Pore Purfying Scrub Masker €35.22 (80ml)
  • Shiseido Waso – Koshirice Calming Spot Treatment €25.76 (20ml)
  • Shiseido Waso – Koshirice Tinted Spot Treatment €25.76 (8ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May