Helemaal nieuw zijn deze Lancôme Drama Ink lipsticks. Een semi-matte lipstick voor als je niet weet of je nu mat of glossy wil 😉 Lancôme zelf noemt het naaktelippengevoel. Im into that!

LANCÔME

Lancome Drama ink Lipstick

Ik denk dat bijna iedereen het merk Lancôme wel kent. De parfums, de make-up en natuurlijk de huidverzorging. Een heerlijk merk met heel fijne producten.
Lancôme is een Frans luxe cosmetica merk en is te koop in de mooiere winkels van ons land. Bij de drogisterij vind je dit merk namelijk niet erg snel.
Het merk bestaat al sinds 1935 en is opgericht door Armand Petitjean. Nu wordt het merk in maar liefst 130 landen verkocht en heeft meer dan 20.000 verkooppunten. Het motto is ‘Geluk is de mooiste vorm van schoonheid‘. En ik kan het er alleen maar mee eens zijn.
Meer artikels over Lancôme producten vind je hier

Lancome Drama ink Lipstick

DRAMA INK LIPSTICK

De Lancôme Drama Ink lipstick is nieuw en verkrijgbaar in maar liefst 16 tinten. Het is een semi-matte vloeibare lipstick en is twee keer meer gepigmenteerd dan een reguliere lipstick. Het belooft om 8 uur te houden en totaal niet af te geven. Dit is dus het naaktelippengevoel :-).

Lancome Drama ink Lipstick
Lancome Drama ink Lipstick

De lipstick zelf brengt prettig aan, de mini applicator vind ik heel fijn omdat je daar goed en precies de hoekjes van je lippen mee kunt invullen. Ook de vorm is fijn want het brengt ook goed aan op de grotere oppervlaktes en liplijn.
Ik vind een lipstick die lang blijft zitten en niet weg te vegen is een van de fijnste uitvindingen van deze eeuw. Daar is deze er ook eentje van. Je kunt er zelfs na verloop van tijd een lippenbalsem overheen doen als je dat lekker vindt.
De pigmentatie is inderdaad mega goed! Eerst brengt de lipstick ietwat glossy aan en na verloop van tijd wordt het een zogezegde lipstain.

FRENCH TOUCH

Lancome Drama ink Lipstick

FRENCH TEA

Lancome Drama ink Lipstick

FRENCH IDOL

Lancome Drama ink Lipstick

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Lancôme is verkrijgbaar bij Douglas.nl maar ook in de winkel zelf als je eerst even wil swatchen!

Prijs:

  • Lancôme Drama Ink Lipstick €35.08 per stuk

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review 

May