Handmaskers en nagelolie kennen we allemaal wel. Maar een nagel masker, heb je dat wel eens geprobeerd? Ik had het nog nooit gezien, ik was dus excited to try! En dat heb ik gedaan. In dit artikel vind je alles over dit (cute) nagel masker van Sally Hansen.

SALLY HANSEN

Sally hansen nagel masker

Sally Hansen is een wereldwijd bekend merk dat al bestaat sinds 1946. Toen heeft Sally Hansen herself het merk opgericht.
We kennen het merk allemaal wel van de nagellak, maar ze hebben bijvoorbeeld ook zelfbruining, ontharing en andere schoonheidsmiddelen. Best leuk om even een kijkje te nemen hoor.
Wat ik persoonlijk heel erg tof vind aan het merk is dat ze dierproefvrij zijn. Dus zonder schuldgevoel lakken! Yay!
Meer posts over Sally Hansen producten vind je hier.

Sally hansen nagel masker

NAGEL MASKER VAN SALLY HANSEN

Dit tubetje ziet er niet alleen mega cute uit, maar is dus een nagel masker. Dit is net iets extra’s dan een voedende olie, een basis- en topcoat en andere verzorgende producten voor de nagels. Dit Revive Peel-off Mask uit de Spa Collection van Sally Hansen maakt onmiddellijk ruwe, droge nagels weer zacht en helpt ook bij het conditioneren van gespleten en gebarsten nagelriemen.
Je gebruikt dit masker 1 a 2 keer per week en je zult zien dat je nagels en nagelriemen er enorm van opknappen, alzo het merk.

Sally hansen nagel masker
Sally hansen nagel masker

De tube heeft een sponsje waaruit het maskertje komt. Dit breng je aan op de nagels, je nagelriemen en je vingertoppen. Ik vond het serieus leuk om te doen.
Ik dacht dat ik een heel dikke laag moest aanbrengen, maar dat hoeft helemaal niet.
Na 15 minuten is het gouden laagje namelijk opgedroogd en kun je het er zo van af ‘peelen’, Dit gaat ook heel gemakkelijk en in 1 keer.
Ik heb persoonlijk heel erg last van droge nagelriemen en ik merkte na één keer gebruiken al verbetering. Mijn nagelriemen zagen er niet meer gebarsten en droog uit. Ik vind dit een super leuk product om te gebruiken en het doet absoluut wat het zegt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Sally hansen nagel masker

Sally Hansen is bij verschillende winkels verkrijgbaar. Zo kun je de producten bij Douglas, Ici Paris XL en onder andere Kruidvat vinden.

Prijs:

  • Sally Hansen – Revive Peel-Off Mask €12.99

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May