Liever geen cakey face? Dan is deze tinted moisturizer en concealer misschien wel wat voor je. Niet alleen zijn ze vegan maar bevatten ze ook nog eens huidverzorgende ingrediënten. Voor een natuurlijke dewy look, check het artikel!

THE BALM

The Balm concealer & tinted moisturizer

Wellicht ken je het merk al. Ik in ieder geval wel, want de verpakkingen maken me altijd hebberig. Zo cute en met een hoog ‘hebben’ gehalte.
Het merk is in 2004 opgericht en de producten hebben zelfs anti-aging ingrediënten! De make-up is altijd parabenen-vrij, cruelty-free en bevat ook geen talc (bye bye witte waas). Deze heerlijke producten zijn te koop bij Kruidvat! Eerdere artikelen van dit merk vind je hier!

The Balm concealer & tinted moisturizer

ANNE T. DOTES CONCEALER

Ik begin met de Anne T. Dotes concealer die komt in een geweldig retro blikje. Hij is verkrijgbaar in 6 verschillende tinten en ik koos voor de medium.
Wat zo speciaal is aan deze concealer is dat deze vrij van microplastic, allergeenvrij, siliconen vrij, paraffine-vrij, vrij van parabenen, sulfaat vrij, niet alcoholisch, glutenvrij, vrij van aceton, lactose vrij is en zonder sporen van noten. Ook bevat het geen ammoniak en ftalaten.
De concealer heeft een matte, dekkende finish en heeft een natuurlijk effect.

BEFORE

The Balm concealer & tinted moisturizer

AFTER

The Balm concealer & tinted moisturizer

Ik vind de concealer zelf qua werking echt heerlijk. Hij brengt perfect aan omdat het een goed smeerbaar product is. Dat is vaak niet het geval met vaste concealers.
Ook vind ik de dekking goed! Hij dekt vrijwel meteen na één laagje en ziet er natuurlijk uit. Nu moet ik zeggen dat de medium voor mij iets te oranje is en ik een lichtere kleur had moeten uitkiezen, maar wanneer ik wat bruiner ben door de zon of spraytan zal de kleur goed aansluiten.

The Balm concealer & tinted moisturizer

ANNE T. DOTES TINTED MOISTURIZER

Het volgende product is de Tinted Moisturizer. Iets dat ik heerlijk vind om te hebben omdat een foundation me vaak net even teveel is op een ‘normale’ dag.
De tinted moisturizer is verkrijgbaar in 7 tinten en bevat bio-retinol (joehoe!) dat zorgt dat de fijne lijntjes verminderen. Verder bevat het ook verzachtende murumuru-boter en de antioxidanten vitamine A en C die zorgen voor het egaliseren en hydrateren van de huid.

The Balm concealer & tinted moisturizer
The Balm concealer & tinted moisturizer

Ook hier is de verpakking weer cute. Maar dat kan ik van vrijwel alle producten van The Balm zeggen.
Deze Anne T. Dotes Tinted Moisturizer is dus een huidverzorgingsproduct met een tintje waardoor jouw huid egaler wordt.
Ik heb de eerste keer VEEL te veel gebruikt, je hebt maar weinig nodig want het brengt echt goed en smeerbaar aan. Ik zou dus zeggen dat je met een klein druppeltje begint. De dekking is best goed en geeft een heel natuurlijk en glowy effect zonder te gaan glanzen. Ook voelt het goed aan op mijn gezicht, ik heb niet het gevoel dat ik make-up draag en dat is ook niet te zien.
Dit is een van mijn musthave producten als je houdt van een natuurlijke dewy look!

BEFORE

The Balm concealer & tinted moisturizer

AFTER

The Balm concealer & tinted moisturizer

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

The Balm is dus verkrijgbaar bij Kruidvat en bij Douglas. Online én offline.

Prijs:

  • Anne T. Dotes Concealer €16.20
  • Anne T. Dotes Tinted Moisturizer €24.40

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May