Het allereerste Moncler parfum is gelanceerd! En het bevat speciaal voor het merk gemaakte akkoorden. Denk aan het buitenleven, de Alpen en poeder-achtige sneeuw. Een heerlijke poederige geur voor dames en een krachtige houtachtige geur voor heren. Mét een LED schermpje waar jouw persoonlijke boodschap op gezet kan worden. Kijk snel verder!

MONCLER

Moncler ken je waarschijnlijk wel. Het is een kleding- en accessoire brand en is in 1952 opgericht in het Franse Grenoble, in Monestier-de-Clermont.
Het merk staat bekend om haar alpiene roots en combineert stijl met technologisch onderzoek, dat wordt ondersteund door experts die bekend zijn met de eisen van de bergwereld. De collecties zijn verkrijgbaar in Moncler boetieks en bij exclusieve internationale warenhuizen zoals de Bijenkorf.
Dit artikel gaat over de nieuwe lancering van het merk. Namelijk de allereerste parfums die het merk heeft uitgebracht.

MONCLER PARFUM

HET EERSTE MONCLER PARFUM

In oktober 2021 (ja, nog heel recent) zijn de allereerste Moncler Parfums gelanceerd. Twee geuren: Pour Femme en Pour Homme, ze nemen jouw zintuigen mee op een avontuurlijke expeditie. Ze weerspiegelen een sterke synergie van natuur, verkenning en ontdekking. Beide parfums brengen een frisse en sprankelende ode aan het natuurschoon ergen, gehuld in een weelderige cocon van warmte.
De flacons hebben de vorm van een ‘borraccia’ een veldfles en hebben zelfs een LED-design dat je zelf kunt aanpassen in de Moncler app.
Beide geuren bevatten het Mountain Woods-akkoord, de geur van een bos, het gevoel van buiten zijn. De geur van cederhout, ambernoot en sandelhout maken de geuren intens en geven het een romige warmte.

Om de flacon met het LED-design te laten zien heb ik een korte video gemaakt

MONCLER POUR FEMME

MONCLER PARFUM

De Moncler Pour Femme is uiteraard de damesgeur en wordt omschreven als een bloemige, houtachtige muskusgeur. Het opent met het heldere, frisse Powdery Snow-akkoord dat speciaal is ontwikkeld voor Moncler. De geur is poederig als verse sneeuw maar heeft ook het sprankelend aroma van Italiaanse bergamot en een boeket van witte bloemen. Dit zijn de topnoten.
Het hart bevat Arabische jasmijn, zoete heliotroop en als topnoten een mix van amber, cederhout en sandelhout.
Tot slot zit er natuurlijke vanilline in dat tot de laatste uurtjes blijft hangen.

MONCLER PARFUM
MONCLER PARFUM

MONCLER POUR HOMME

De Moncler Pour Homme is de herengeur en wordt omschreven als een houtachtige, aromatische geur. Het bevat namelijk een ongekend intense blend van houtachtige noten die je ingedachte meevoert naar een prachtig bos in de bergen en een hooggelegen naaldbos.
De geur opent met het Alpine Green-akkoord, (ook deze is speciaal voor Moncler ontwikkeld) een zeer verfijnd topnoot dat vervolgens plaatsmaakt voor de ruwere hart- en basisnoten. Het cederhout is omhult met sandelhout en een vleugje zachtheid door muskus. Verder vind je citrusachtige elementen en de ster in dit parfum is het Mountain Woods-akkoord dat de huid hult in een warme deken van cederhout en versmelt met de rokerige noten van vetiver.
Het eerder genoemde Alpine Green-akkoord is een aromatische blend van dennenhars, salie en cipres.

MONCLER PARFUM

De damesgeur is werkelijk té lekker. Ik hou van poederachtige geuren en daar valt deze zeker onder. Hij blijft ook heel goed ruiken, de hele dag door en ik krijg er al veel complimentjes over!
De herengeur is zwaarder (uiteraard) en is nu al de lievelings van mijn vriend. Hij heeft ook al een aantal keer de tekst verandert op zijn flacon.
Daarom is dit ook echt een prachtig cadeau om te geven. Je kunt namelijk zelf de tekst veranderen (tot wel 80 tekens) in de speciale Moncler app. Je kunt een leuke of lieve boodschap achterlaten voor de ander op het LED schermpje.
Ook is het parfum refillable waardoor je deze mooie flacon altijd kunt gebruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

MONCLER PARFUM

Het parfum van Moncler is natuurlijk verkrijgbaar bij de Moncler boetieks, maar ook bij Douglas en de Bijenkorf.

Prijzen:

  • Moncler Pour Femme €80 (60ml), €120 (100ml) en €180 (150ml)
  • Moncler Pour Homme €80 (60ml), €120 (100ml) en €180 (150ml)

Let op: Het LED schermpje is alleen beschikbaar op de 150ml flacon.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May